I NEED YOU SO MUCH

Det enda man kan göra det är att lyssna på sitt hjärta, och följa vad det säger.
Men det är en konst att kunna förstå vad hjärtat vill och inte vill alla gånger, men man kan alltid försöka.
För jag tror, följer man bara vad hjärtat säger, så blir allt mycket enklare och bättre.
Man ska aldrig ljuga om sina känslor, för man kan inte rå för att man känner som man känner, hur mycket man än vill styra över sina känslor så går det inte.
Känslor är en märklig kraft vi människor fått.

DÖDEN KAN VARA EN UTVÄG

Jag vill inte skriva något om mina känslor här, för det kan misstolkas av allt och alla.
Och det vill jag inte, så därför håller jag de inom mig.
Men det jag kan säga är att,- jag mår inte bra, fast det tror jag folk ser på mig, fan :/

Kajsa sa att hon tyckte min blogg var tråkig och typ deprimerande, men grejen är att en blogg kan inte vara rolig och bra om det aldrig är roligt och bra i personen som äger bloggens liv.
Så känns det iaf, så min blogg kommer nog fortsätta vara så här deprimerande, ett bra jävla tag framöver är jag rädd, men jag tvingar inte er att läsa den?
Jag skriver mer här för min egna skull, så man kan känna att man får "skriva" av sig. Sedan är det upp till er som läser om ni vill läsa eller inte.


That's it, BYYYYYYE


Eye Of The Tiger

Jag vet att allt jag gör i stort sätt är fel, men ändå så gör jag det.
Jag är patetisk.


LOST IN YOU

You look into my eyes
I go out of my mind
I can't see anything
Cos this love's got me blind
I can't help myself
I can't break the spell
I can't even try

I'm in over my head
You got under my skin
I got no strength at all
In the state that I'm in

And my knees are weak
And my mouth can't speak
Fell too far this time

[chorus:]
Baby, I'm too lost in you
Caught in you
Lost in everything about you
So deep, I can't sleep
I can't think
I just think about the things that you do (You do)
I'm too lost in you
(Too lost in you)

Ooh...
Well you whispered to me
And I shiver inside
You undo me and move me
In ways undefined
And you're all I see
And you're all I need
Help me baby (Help me baby)
Help me baby (Help me now)

'Cause I'm slipping away
Like the sand to the tide
Falling into your arms
Falling into your eyes
If you get too near
I might disappear
I might lose my mind

[chorus:]
Baby, I'm too lost in you
Caught in you
Lost in everything about you
So deep, I can't sleep
I can't think
I just think about the things that you do (you do)
I'm too lost in you
(Too lost in you)

I'm going in crazy in love for you baby
(I can't eat and I can't sleep)
I'm going down like a stone in the sea
Yeah, no one can rescue me
(No one can rescue me)

Oooh, my baby
Oooh, baby, baby

Chorus:
Baby, I'm too lost in you
Caught in you
Lost in everything about you
So deep, I can't sleep
I can't think
I just think about the things that you do (you do)
I'm too lost in you

I'm lost in you
I'm lost in you
I'm lost in everything about you
So deep (so deep), I can't sleep
I can't think
I just think about the things that you do (you do)
I'm too lost in you
(Too lost in you)

SOMEONE HELP ME

Mamma & jag ska ta tag i mina problem nu.
Grejen är att jag inte vet vad jag ska säga.
Men jag får väl ge det en chans, som Olin sa.

CV, för alltid ! <3

UTAN DIG, GÅR INTE

Jag klarar inte att leva utan dig vid min sida, du är mitt allt och utan dig går jag under. Jag mådde piss under dem 4 månaderna vi inte va vänner förra året, och då hade du & jag bara vart med varandra 3 gånger.
Hur i helvete ska jag klara mig nu? När i stort sätt hela mitt liv kretsar kring dig?
Jag kan inte leva utan dig vid min sida, för jag älskar dig alldeles för mycket.

FÖRALLTID I MITT HJÄRTA

Vi sitter i ungefär samma båt, vi ligger båda på botten av sjön och vi kämpar med att försöka simma upp till ytan, så att vi överhuvudtaget kan andas igen. Vi håller på att gå under här på botten i den äckliga sjön.
Vi har vart nära många gånger att nå ytan, vi har sett solens strålar lysa ner i vattnet och vi har nästan känt solens värme igenom vattnet.
Men det är när vi är som närmast att lyckas, som vi sjunker som stenar till botten igen.
Ibland har jag legat där på botten utan kraft och ork att ta mig upp, och sett hur du har kämpat med att nå ytan.
Du har vart på så god väg, men som alltid så faller du tillbaka på botten, ner till mig igen.
Ibland har du inte heller haft någon ork, nästan gett upp.
Och då har jag kämpat med att ta mig til ytan, men det är bara att inse att det är lönlöst, det är något som puttar ner en till den äckliga geggiga botten igen, dit solens strålar aldrig når.
Men det är skönt, båda är på botten och man känner sig inte lika ensam, för om jag hade vart där själv, hade jag vart livrädd och gett upp hoppet direkt. Men när du också finns där känns allt en aning bättre.
Om vi bara hade någon/några som kunde komma med en båt, sänka ner något till oss som vi kunde kramla oss fast vid och dem kunde dra upp oss till ytan. Men nej, det finns inga sådanda personer. Folk har gett upp hoppet om oss, det är sorligt men sant. Vi är ensamma och glömda där nere på botten. Folk orkar inte bry sig, dem tycker vi får skylla oss själva. 
Men om bara en av oss kunde komma upp till ytan, så skulle den som lyckades rädda den andra så fort som det var möjligt. Men ingen av oss har kraften till att komma till ytan.
Vi är bra på att peppa varandra, vi får varann alltid på bra humör, hur jävla dåligt vi än mår innan, vi kan ligga och gråta, men i slutändan så kan vi nästan ligga och skratta.Du & jag, det är något speciellt med oss, jag vet inte vad det är, men jag känner det.
Utan dig vid min sida hade jag gett upp för länge sen, för du finns där när alla andra bara sviker och ger upp hoppet om än. Du finns där vad jag än gör, och du stöttar mig alltid till 110%.
Men en vacker dag, så ska DU & JAG komma upp till den ytan för det har jag gett mig fan på! Och vi ska få se dagens ljus och allt det bra i livet.
Och då ska du och jag sitta mitt på sjön med en båt och lyssna på "learing to fly", och skratta åt dem som gav upp hoppet om oss, och som nu sitter där ensamma på botten och inte klarar att komma upp till ytan. Och vi ska inte hjälpa dem, för dem kan gått få känna hur vi haft det!

Det jag vill säga är; aldrig utan dig Sandra Olin <3

image53

Sanningen svider men lögner är tortyr

 
(20januari-18februari)

Hon vet bäst!

Du är intelligent, okonventionell, hjälpsam och orginell. Vattumannens tecken är känt för sitt samhällsengagemang. Du dagdrömmer också mycket och är ibland allt annat än realistisk.
Är en skicklig talare men har också talang för datorer, media, och informationssamhällets olika sidor. Har många vänner.
En vattuman lär man sällan känna ordentligt. Det är en vänlig själ. Lite rädd för intrång i sitt innersta bara. Personlig frihet är väldigt viktigt. Intelligent, originell och uppfinningsrik. Har ofta starka ideal samt är fantasirik och vidsynt. De är envisa och fulla av överraskningar. De är typiskt enkla, uppriktiga personer som är enormt populära och som sätter stort värde på vänskap. De avskyr allt vad lögner heter. 
En Vattuman är ganska självständig och tuff. Dess originalitet och dess intellekt gör att de attraherar killarna. Du är tolerant, objektiv och framsynt. Oftast är du före din tid och drar dig inte för att experimentera med det som är nytt och oprövat. Du är inte rädd för att skilja dig från mängden utan går din egen självständiga väg oavsett vad omgivningen tycker. Det innebär att du är stridbar, särskilt när det handlar om att försvara principer som frihet, jämlikhet och tolerans.
Du är bra på att se de stora perspektiven och höjer dig därmed över den grå vardagens petitesser. Originalitet och uppfinningsrikedom finns också bland dina gåvor.

Du har en mycket skarp iakttagelseförmåga och det är svårt att dölja något för dig, dels därför att du är intuitiv och dels för att du tänker längre än näsan räcker. Du hatar gamla konventioner och dumma lagar. Du är också originell på ett uppfriskande och intressant sätt och du dömer aldrig en person innan du tagit reda på sanningen eller lärt känna honom/ henne. Du kommer att gå så långt du vill om du utvecklar din känsla för rättvisa och vågar stå för dina annorlunda idéer.

När en Vattuman får en idé så kan det hända att omgivningen sätter i halsen. Vattumannen kan bete sig helknasigt och fullkomligt absurt, och ofta, men inte alltid, är hon genial. Vattumannen har uppfinningsrikedom och skarpsinne.

Du som är Vattuman är mycket envis och viljestark. Du lyssnar gärna intresserat på vad andra har att säga, men du tar sällan råd. Du är fullkomligt övertygad om att du själv vet bäst. Men ibland skulle du tjäna på att inte vara så egensinnig.
Du som är Vattuman passerar aldrig obemärkt och ofta blir luften liksom elektriskt laddad där du drar förbi. En del stöts bort men på andra utövar du en desto större dragningskraft.

Räkna inte med att Vattumannen ska ställa upp på något som hon inte själv känner för!
Begär du för mycket - så blir hon ursinnig, reagerar kanske inte genom att visa vrede utan snarare med känslokyla och drar sig undan.

Det kan också hända att hon i sina mörkaste stunder ger sig hän åt skvaller och elakt förtal. Kanske skriver en hel bok om de orättvisor hon blivit utsatt för - inte för att hon är hämndlysten utan därför att hon känner sig förorättad in i själen.

Vattumannen är faktiskt inte riktigt klok, kan det tyckas för alla dem som står med båda fötterna på jorden.
Men vattumannens tecken är svår att få grepp om. Hon ändrar sig ofta från den ena dagen till den andra. Vissa tar det som en utmaning, vill gärna försöka fånga hennes inre jag. Men sådant upplever hon som fruktansvärt kletigt och dylika partners får omgående nobben.
Tajming är inte din starka sida, du kan vara taktlös trots att du inte menar det. Ibland gör du klokt i att tänka innan du öppnar munnen. Försök at tygla din beräkneliga natur. Då du är så charmig, smart och trevlig har du många polare och även nära vänner.
Du är social, men du har också ett stort behov av att vara ensam ibland. Alltför nära vänskapsband som leder till att andra blir helt beroende av dig undviker du. Framhäv dina idealistiska och vänliga sidor i kontakten med nya vänner.
Du löser dina uppgifter med hjälp av en spännande blandning av logiskt tänkande och fantasi och du kommer ofta fram till uddalösningar. Framhäv ditt originella tänkande och låt inte andra ta åt sig äran. Det är viktigt att lärare/chefer upptäcker din kompetens. Vattumän har oftare lättare för att tala om idéer än känslor. De älskar sanningen och står inte ut med tillgjordhet, de är mycket lojala och ärliga i vänskap.


En som är tilsammans med en Vattuman ska skänka henne maximal frihet och respekt för personlig integritet.


Försonande drag:
Hon försöker verkligen vara vän med alla.


FAR ÅT HELVETE

Mitt humör är på botten.
Jag orkar ingenting, allt kan bara dra åt helvete.
Jag orkar inte kämpa mer, jag ger snart upp.


AND I WILL FIX YOU

Jag har stått vid denna korsningen alltför många gånger nu. Med samma känslor, med samma ångest, och med samma vrede.
När jag står där och ska bestämma mig åt vilket håll jag ska gå, då tänker jag alltid - "att nej, denna gången ska jag gå rätt väg, och inte ändra mig, det ska bli ett slut nu, för det är så det måste bli."
Jag vet mycket väl vilken som är rätt väg och vilken väg som inte är rätt. Eller rätt och rätt kanske man inte kan säga, för ingen väg är egentligen fel. Men jag vet exakt vilken av vägarna som jag kommer må bäst på att ta, i det långa hela.
Men ändå så går jag alltid åt fel håll, medvetet!
Jag vet inte riktigt varför jag gör det, för jag gör det verkligen hela tiden!
Och för varje gång jag står där i min jävla korsning och ska välja väg, så säger jag till mig själv; "va stark Malin, du klarar det här!"
Men när jag väl står där och ser på dem olika riktningarna, så känns den riktiningen som är bäst för mig, bara ensam, ledsam & tråkig. Och den riktningen som jag vet är fel att ta, (jag erkänner jag ser jag alla dess fel), men jag struntar i dem för tillfället och ser dem som är bra istället, kärleken, närheten & glädjen. Jag struntar i det dåliga för tillfället och tänker på det som är bra istället och på det bra jag kommer mista om jag väljer den "rätta vägen".
Jag är inte svag, jag kan stå ut med mycket, har jag klarat mig såhär långt borde jag väl klara mer?
Jag har gått på den fel "vägen" länge nu, så det är den enda vägen jag vet hur allt funkar på.
Den rätta vägen kan jag nästan ingenting om, det enda jag vet är att jag kommer få kämpa där en lång period för att senare KANSKE få må bra. Men jag tar hellre alla smällar på den "fel" vägen, för jag är ju van, och det är den enda vägen jag vet något om?
Som det sägs; "man vet vad man har, men man vet inte vad man får."
Det finns väldigt många bra saker på den vägen som är fel, men det finns också jävligt mycket fel och brister på den vägen som bryter ner mig till botten, och i det stora hela mår jag bara skit på den vägen typ hela tiden.
Men som sagt, jag vet inget annat, och när det är bra, då är det bra. Då känns det som att allt man fått stå ut med, var värt det, bara man får känna glädjen, närheten eller den kärleken som ändå finns där en liten stund åtminstone. Men sekunden efter så vänder allt igen. Och det bryter verkligen ner en människa, iaf mig.
Jag vet mycket väl att jag måste verkligen betsämma mig, asså VERKLIGEN bestämma mig. Men jag tror det är dax att inse, - Malin Linnér kommer aldrig kunna bestämma sig, hon är för svag. Hon vågar inte gå på den vägen hon inte vet något om, hon nöjer sig med sin väg - som hon kan utantill i princip.


KEEP HOLDING ON

Allt jag skrev hamnade slutligen i utkast, det var en aning för privat kände jag.
Man kan inte äta av kakan & samtidigt ha kvar den, lilla vän.

Jag vill bara tilläga att nu funkar fyrhjulingen igen, och det är verkligen underbart, jag har saknat den!

I REALLY LOVE YOU

Jag kan inte lita på det du säger, jag kan verkligen inte det.

Nu ska jag till Daniel, då är livet som bäst !

DEN HÖRS ÖVERALLT

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå, men det kan vara svårt att tro på när man inte ser det med egna ögon.
Och det sägs att efter regn kommer alltid solsken, men vad hjälper det egentligen?
För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut. Då ser man på livet med lite andra ögon.
Man övar sig, och blir långsamt bättre på att se, - skillnaden mellan sanningar och lögner.
Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar.
Säger du att du är min vän så är du kanske det.
Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker, och det är oftast tron som ger oss styrka.
Men man säger så mycket, men egentligen vet man så lite om sig själv.
Men det är när ångesten och ensamheten kommer, som man är sårbarast.

FUCKING SHIT

Hur fan kan man tro att allt ska bli lättare och mycket bättre bara för det blir ett nytt år?
Hur fan ska man kunna hålla sina nyårslöften?!
Det är en jävla siffra som ändras i årtalet, känslorna man har är desamma som dem var året innan.
Så hur fan kan man tro att man blir starkare och mycket bättre bara för att en siffra i året man lever i ändras?!
Man intalar sig att bara det blir ett nytt år, så blir allt mycket bättre.
Men jag säger bara: SÅ FAN HELLER!


JUST A DREAM

Vi har en dröm bok här hemma.
Så drömmer man något speciellt och kommer ihåg det sedan när man vaknar, så kan man ta dröm boken och slå upp det man drömde om. Igår natt drömde jag att jag snodde pengar utav mamma.
Så jag slog upp "tjuv" i drömboken för under kategorin "pengar" så stod de ingenting om vad som menades om man snodde pengar. Så det blev att jag slog upp "tjuv" istället.
Och där stod det att drömmer man att man snor någonting av någon så kan det betyda att man kanske kommer göra något som man egentligen vet är fel.
Jag tänkte inte mer på det just då.
Men senare på kvällen, kom jag & tänka på det igen, när jag redan gjort det som jag visste var fel.


Då kom jag & tänka på hur rätt tolkningar av drömmar kan ha, det är nästan läskigt.


i don't like your style

Jag är så sjukt trött på folk, som tror dem kan behandla än hur dem vill och att man ändå alltid ska finnas vid deras sida, vad dem än gör mot än.

Idag är jag irrerad som ett jävla åskmoln, fråga mig inte varför men det är jag.
Man gör bäst i att ej vara nära mig idag kan jag meddela.
Stackars mamma & Mattias ..


-

Kajsa kom till mig igår kväll. Det var mysigt. Vi såg på film och lite annat som jag inte vill nämna, haha!

Jag känner en inre styrka i mig nu, som jag aldrig kännt innan. Jag känner inte den där enorma längtan och det längre. Och det är underbart. Jag har kontrollen, och ingen annan. 
Jag klarar mig bra själv, tack.

kill you

Jag har precis läst ut "det ska bli ett sant nöje att döda dig" som Magdalena Graaf skrivit.
Alla borde verkligen läsa den boken! Jag låg & grät mig igenom nästan hela boken.

image51


Och för övrigt vill jag bara skriva att jag mår faktiskt rätt bra nu, för jag är stark,  jag är bra & jag duger som JAG är.


RSS 2.0