ÄNTLIGEN, SOMMAR & SOL

Jag säger bara, vilket underbart väder vi fått!!!


Kvällsdopp.

BLANDADE KÄNSLOR

Igår kom Helen, Kajsa & Johanna till mig i min "lillstuga". De hade med sig pizza, och vi hade det allmänt mysigt när vi satt där och åt. Efter många om och men, "tvinga" de med mig till Mönlycke, vi träffade Järvu, Emil, Aron, Jesper och Hampus på bussen. (Det var visst planerat, men inget jag visste något om.) Men vi var bara i Mönlycke en stund, sedan bestämde vi oss för att dra hem. Jag kan säga att det var en kväll full av sorg för min del, och det drog ner alla andra med. Förlåt för det. Vi stack först hem till Hampus, men hans bror låg och sov och skulle jobba tidigt nästa morgon, så då bestämde vi att vi skulle dra till mig och det gjorde vi. Hos mig såg vi på film, sedan fick vi för oss att göra anden i glaset, det gick väl sådär? Johanna var iaf livrädd, det fick mig lite gladare att se henne rädd och skrämma henne, (förlåt Johanna) Sedan stack alla killar runt 02:00 utom Jesper, så vi låg vakna till 04:00 och gjorde sanning eller konsekvens.
Just det, glömde lägga till, typ ALLA våfflade sitt hår med mitt våffeljärn, så killarna hade med "våffelhår" och Mattias tyckte det var fint, hah! :)

Idag följde jag och Johanna med Kajsa hem, och åt frukost, sedan betsämde vi oss för att gå ner till sjön, men det var svin kallt där verkligen! Så efter en stund stack vi därifrån, och Kajsa och Johanna följde mig en bit till mormor, där vi sa farväl till varandra, (det var sorligt).

Det är hur mina dagar varit, här kommer lite bilder ifrån igår och idag.


Kajsa & Johanna


Helen


Anden i glaset!


Gonatt, flickor!


Kajsa & Jag, hos Kajsa.


Kajsa & Jag

SOMMAR

Tja!
Nu sitter jag hemma hos mormor.
Igår träffade jag Helen, Kajsa & Johanna, vi hade det mysigt och roligt fast det ösregna på oss ett tag. Vid tolv sa vi hejdå, och jag gick ensam i mörkret hem till mormor.
Senare idag så ska alla flickor hem till mig, i min lillstuga hos Daniel. Vi ska äta thai mat, se på film, och bara mysa tror jag. Kommer säkert bli kul!

Nu ska jag sätta på mig kläder.
PUSS!

LOVE

- "Men jag är värsta äcklig nu ju .."

- "Men gumman, det gör ingenting, jag älskar ju dig ändå".

<3

TRASIG

Jag har gått och trott, väntat och åter väntat på ett mirakel, jag trodde det skulle komma när som helst nu, men fan vad fel jag hade. Det blev inget mirakel. Innerst inne, är jag så speciellt förvånad egentligen?


Fy fan.

HELEN KAJSA & JOHANNA

Jag saknar er tre, väldigt mycket. Att man hela tiden sågs i skolan och sådant är borta, JAG måste bättra mig. Det vill säga träffa er mycket mer!
Saknar er!!




NI KOMMER ALLTID HA EN SPECIELL PLATS I MITT HJÄRTA

Det är helt sjukt hur mycket jag saknar klassen! Vill ha ett år kvar på Önneröd så jag fick vara tillsammans längre med er! Jag är rädd för att börja på ny skola, utan någon utav er, ni var min trygghet, - min familj.

Suttit och kollat igenom alla mina bilder ifrån skolan, jag blir tårögd.
Ett fåtal utav alla 2478375 bilder jag har med er:


JAG SAKNAR VARENDA KOTTE

Jag är sjukt trött på min blogg design nu, måste ske en förändring snarast!
Förlåt att jag uppdataerar dåligt, men jag sitter aldrig vid datan nu för tiden typ.

Jag har varit nere i Ängelholm med Daniel och Linda i några dagar, och sedan har jag i stort sett spenderat den andra tiden med Anton. Igår var jag, mamma, Mattias & Anton på vattenpalatset i lerum, det var skoj!

För tillfället mår jag skit dåligt, ont i huvudet och mår illa, hoppas det går över, tog nyss en tablett.
Och en till sak, jag saknar min klass 9c så jag kan börja gråta utav det! Jag drömmer om er i stort sett varje natt ska ni veta! Jag saknar er allaihop jätte jätte mycket! Vi måste anordna en klassträff/fest och det är snarast!!!


All kärlek får ni min "gamla" klass - 9c


RSS 2.0