SOMMAR OCH (sol?)

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande utav min blogg. (Vilket jag gör i stort sett varje gång jag bloggar.) Men jag har ingen tid till att skriva, förlåt mig.

Hela förra veckan var jag, Anton och Mattias i lillstugan (min stuga) hos Daniel. Vi hade det extremt mysigt, dagarna gick ut på att se på filmer, spela olika spel, äta god mat och mysa.
Midsommar firade jag med Daniel och Linda och Anton var med, så det var ett stort + i kanten.
I fredags åkte jag med Daniel och Linda till Falkenberg som vi gör varje år. Vi bodde på Skrea Camping som vanligt och Thomas, Anjelica, min mamma, mammas kompis Jeanette och hennes barn Tim åkte med dit.
Vi hade det otroligt roligt, fanns alltid något att göra!


Anton & Mattias i lillstugan.


Anton & Mattias när vi ska äta tacos i lillstugan.


Anjelica, Linda, (mamma bakom Tim) Jeanette med Alva i famnen och Tim.


Regnbåge.


Daniel & Anjelica.

TILLSAMMANS VAR VI BÄST

Balen var jätte rolig, ett skoj minne att minnas resten utav livet!

Men min underbara klass, jag vill inte mista er, inte än. Alla ni betyder något för mig, ni är dem bästa!
Jag saknar er redan, efter 4 dagar, hur ska det här sluta??



I WILL MISS YOU

Hallo allihopa!

Idag skulle jag egentligen varit ute på Vrångö med klassen, men när jag & Anton vaknade upp imorse och hörde hur det blåste ute, så bestämde vi oss för att skita i att åka med, + att jag visste att knappt hälften av klassen skulle med så det hade ändå inte givit oss någonting. Så idag har dagen bestått utav att sova, hjälpa Anton med att sortera allt vad han ska spara i sina pärmar ifrån skolan och sett på film. Väldigt mysig dag (men vinden skrämmer mig nästan).

När jag tänker på morgondagen får jag en klump i min mage, det är en klump av ledsamhet men ändå glädje. Jag vet inte hur jag ska förklara det. Imorgon kommer jag gråta, det är jag nästan säker på, för nu ska jag lämna de människorna jag umgåts intensivt i 4 år med, jag ska lämna det stället där jag känner mig trygg, för att sedan bli minst på en ny skola och inte känna någon i min klass. Usch, det är hemskt!
Det som känns bra är att jag får mina betyg imorgon (hoppas dem är helt OK), och sedan är de SOMMARLOV!!!

9c jag vill bara att ni ska veta, att ni betyder enormt mycket för mig, allihopa! Jag kommer sakna att inte få träffa er varje dag. Fan vad jag kommer sakna er. VI VAR BÄST, eller vad säger jag: VI ÄR BÄST!!!


MINA HÄLSNINGAR IFRÅN KLASSEN

Jag har fått hälsningar ifrån alla i klassen (förutom Drevik, men han ska allt få skriva) och här kommer bilder på dem:

hälsningar

hälsningar

hälsningar

Den texten som ni ej kan läsa på bilden ovanför översätter jag här:

"Va fint du ler, Malin Linnér" / Prim

"Malin, jag är så glad att jag träffade dig. Du finns alltid där för mig. Det spelar ingen  roll hur sur eller arg jag är, du lyssnar alltid. Glöm mig inte, vi måste fortsätta ses. Jag älskar dig" / Johanna

" Många bra och dåliga minnen har jag haft med dig. Jag kommer sakna att inte träffa dig varje dag men vi MÅSTE träffas ändå! När jag är 40 år lovar jag att handla i din blomsteraffär. Du är underbar. PUSS & KÄRLEK" / Kajsa
"ps: glöm mig inte. ds"

Fy fan vad jag kommer sakna mig klass, usch! =/

DANSAR ALDRIG NYKTER

Jag har vart med Anton hela långa helgen, och det har varit underbart. Vi har solat, badat och en massa mer roliga saker. As bra helg! Jag älskar dig.


Idag i skolan så städade vi våra skåp, jag slängde alla mina mappar och sparade bara alla prov och arbeten. Och gud så mycket vi gjort under våra 4 år på Önneröd! Min portfolio pärm är proppfull, går knappt att öppna den längre för den är så full med massa papper. Vi fick diplom utav Maria också, det var gulligt!


 Imorgon ska vi till Vrångö, samlas 09:00 vid saltholmen, tur som jag har så får jag åka med Johanna dit. (Kajsa och Anton får med åka med henne) snällt av henne tycker jag. Hoppas bara det är fint väder imån då (smhi verkar ändra sig
hela tiden med väderprognosen.)


mamma, förlåt.

VACKERT VÄDER

Jag Malin Linnér har fått ett MVG för första gången i hela mitt liv!
Jag som aldrig trodde jag någonsin skulle kunna få det.
Trodde Carina skulle sänka mig till G idag på gympan, hade en sådan äcklig känsla men istället så säger hon till mig: Jag har satt MVG på dig Malin. Trodde inte det var sant. Glad är jag!

Började 8 idag, och jag var med Anton, men eftersom han var ledig idag, så kunde han så gott somna om när jag åkte vid halv 8 imorse, fusk kallar jag det!! ;)

Imån ska vi bada i landvettersjön på gympan, det ska bli roligt!! Sista gymnastik lektionen någonsin på Önneröd, fan "/


störande


FOREVER

Förlåt för mitt dåliga uppdaterande utav min blogg.

En kort sammanfattning.

I fredags sov Anton över hos mig, jag, Anton & Mattias spelade nintendo 64 hela natten. Snacka om att vi tre inte klarar av att spela det, iaf inte jag och Anton, vi blir ju fan sura på riktigt när vi "förlorar", hah!
På lördag morgon packade vi ihop våra saker och åkte till havet, det var underbart. Efter havet lämnade vi av Anton hemma hos sig och därefter åkte jag till Daniel och Linda. Jag och Daniel tog som vanligt våra egna lilla upptäcksfärder mitt i natten och vi kom inte "hem" förräns vid halv 4 på natten ungefär. Jag skulle sova i husbilen ensam, så jag gick och la mig där, men då kom lilla gulliga Anton och la sig där med mig, då blev jag glad.
På morgonen gick Anton hem och jag var hos Daniel och Linda hela dagen, badade i Tindras lilla pool med mera. Vi sju tiden var jag hemma. Kajsa tog 21:00 på bussen till mig, därefter begav jag och hon oss till Anton för att sova (för på morgonen skulle vi ta bussen hem till Maria i Rävlanda och Anton har en aning närmre sin busshållplats än jag)
Vi såg på nån sjuk film? Men sedan bytte vi till Heartbreak Hotel, fast jag och Anton somna och Kajsa berättade hur tråkigt hon hade haft det när hon inte kunde somna och hon låg där helt själv, förlåt Kajsa! Hah.
Men iaf, på morgonen tog vi tio över nio bussen till Maria, och hos Maria, hade vi vattenkrig, och någon karoke tävling, vi åt god mat och solade. Det var vädligt mysigt måste jag säga! Efter Maria så tog klassen bussen hem och jag hängde med Anton hem, vi åkte bland annat flakmoppe, haha!
Och idag, så har jag varit i skolan och solat lite på altanen nu. Underbart väder, men ibland blir det, LITE för varmt .. (förlåt, jag ska inte klaga)

föralltid


På väg hem till Maria med klassen.Söta Kajsa.Lite folk ifrån klassen.

RSS 2.0