BLOMMA

Tja!
Kort sammanfattning, vart med Anton hela helgen (ovanligt). I samma veva har jag även passat Tindra och hon sov hos oss, go unge!  "Lera, vattenpöl! Lera vattenpöl"

Idag i skolan fick vi binda oss en egen blomsterkrans med astrar, olika sortes fina blad. Det var kul!
Vi fick även en egen vertygslåda, och nu i vekan ska vi få egna förkläder, knivar och sådant.

Haha, kul på matten idag; vem hade matte som sitt favorit ämne i högstadiet? (ingen räckte upp handen)
Massa frågor om matte, och INGEN i min klass tycker om matte, så vår mattelärare beslutade att ge oss den simplaste av simplaste matteböcker. Hah!


Jag med min fina krans. Hah!

Burgården

Nu går jag på gymnasiet. Kommer nog bli bra! :)


JAG VET INTE VAD JAG SKULLE GÖRA MED MITT LIV UTAN DIG

Förlåt att jag ej uppdaterat på länge!

Jag har vart med Anton i stort sett alla dagar nu det senaste. I förrgår så hade jag & Anton mys kväll hemma hos honom i hans säng med morötter, gurkor, päron och vinddruvor och vitlöksdipp. Supergott! Vi såg på filmen disturbia. Skit bra!!
Glömde säga att Anton hade köpt en nalle till mig (Ior) som jag fick utav honom, den e jättegullig! Tack Anton.

Igår var jag & Anton en sväng i mönlycke, och uträttade en del saker, bla kollade Anton sin syn hos synsam för övningskörning. Sedan åkte vi till Landvetter och åt på Sibylla. Efter det åkte vi med Anton bror hem till Anton, och började genast möblera om i Antons rum! (de såg inte alls bra ut innan) Men efter mkt städning, och möblering, så är det sjukt fint där nere nu!! Haha, stolt över oss!
Så igår när vi möblera hittade vi en massa gama vhs filmer, så kvällen bestod av mysa i soffan och se på Nils Karlsson Pyssling och Karlsson på taket. Jätte mysigt!
Idag var jag & Anton i stan. Jag köpte 2 par byxor, ett diadem och ett par skor.

Imorgon börjar jag Burgården - florist.


IMORGON

Imorgon blir det taco-kväll hos mig.
Jag ser fram emot det!! :)


Dessa underbara människorna ska vara med!



Anton                                    Kajsa                        Helen                           Johanna

SKA JAG, ELLER INTE?

Gott folk, vad säger ni?
Ska jag färga mitt hår brunt???

MYS & BIO

Jag ääär glaaad :)
Igår så var jag och Anton på bio, vi såg "barnhemmet" och herregud var vi blev skrämda ett antal ggr under filmen! Jag rekomenderar verkligen denna film, den var verkligen skit bra. Vi satt som i biosalongen (som dessutom typ var full) skrek och hoppa till med jämna mellanrum under filmens gång. Kanonfilm (om man vill bli rädd)

Efter bion gick vi och åt snabbt på McDonalds, vi köpte med oss hamburgare till min bror, sedan drog vi till lillstugan, såg filmen på smällen där, också en jätte bra film! Men denna film var då ingen skräck, utan mer komedi. Vid 00:00 bestämde vi oss för att dra hem och lägga oss och sova på studsmattan, och gud vad jag sov bra där! Men tyvärr vid 03:00 inatt fick vi gå in, för det börja regna, men det gjorde inget.

Nu imorse har Anton "försökt" färga min utväxt, det blev väl sisådär Anton!!!! Hah.
Vill bara tillägga, att jag älskar Anton.


BARNHEMMET

ANTON DREVIK

Godmorgon!
Idag så ska jag och Anton in till stan och se på bio, mysigt!
Efter det ska vi åka till lillstugan, äta mycket godis och se på film.

Jag ser framemot denna dagen! :)



Kaj and Joh, - kom hem :(


08-08-08

Tänk vad många som gifter sig denna dagen, pga av datumet, coolt.
Eller tänk att ha personnummer som är 080808, hah!

Inatt sov Anton hos mig, mysigt var det. Vi satt och spela kort med mamma osv.
Idag ska jag nog fixa iordning moppen (den ska in på blocket på försäljning), jag ska vaxa mina ben, och färga min utväxt.

Jag saknar Kajsa & Johanna.
KOM HEM!

SOMMAREN LIDER MOT SITT SLUT

Jag är sjukt trött på min blogg design, så jag har helt tappat intresset för att skriva i den. Så om någon är bra på att ändra bloggar, så hör gärna av er om ni skulle vilja ändra min! Det skulle uppskattas enormt.
 
Jag har gått och köpt mig en dagbok, en jätte gullig. Som jag nu börjat skriva i ofta. Där kommer mina allra innersta tankar hamna, eller i stort sett allt kommer hamna där. Tror det också är lite därför jag ej skrivit i min blogg på det senaste, bara koncentrerat mig på min dagbok.

Idag var jag och kolla på min nya skola - burgården. Det känns enormt bra nu, då jag träffade en lärare där, som berättade allt för mig. vart jag ska gå, och som berätta i stort sett om hela skolan för mig.
Jag har skämts över att jag ska gå på Burgården innan, för Hulebäck t.ex är en mycket nyare och finare skola, i klass med Önneröd. Men jag skäms inte längre. Jag hade ändå inte velat gå i Mönlycke, jag åker hellre till stan varje dag, så har jag nära till allt på samma gång, + att ja får träffa mycket mer nytt folk! Inte bara Härryda, Landvetter & Mönlycke folk som det i stort sett bara är på Hulebäck. Så det känns faktiskt riktigt bra nu, att samlas i foaljén på Burgården den 21 Augusti klockan 10:00. Så gott folk se upp, då kommer Malin Linnér!

Det ska visst bli klass två varning på regn och översvämmningar idag, enligt radion. Tycker jag bara är bra! Det är så himla mysigt när det regnar. Och jag vill va med Anton sen, får se om det går att lösa.

9c, tro inte att jag någonsin kommer glömma er, jag saknar er enormt! Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta, då menar jag alltid.

/ MalinLinnér


RSS 2.0