ösregn

jag är tillsammans med anton.
puss på det.

EN KÄNSLA AV SOMMAR

Idag har de vart praktik som vanligt, men idag har jag mått skit hela dagen lång. Mått illa och vart sjukt hängig, vet inte varför, men var nära att jag gick hem idag runt 12 tiden, men jag tvigade kvar mig själv till klockan 4, det känns skönt.
Jag stod och gjorde buketter innan jag skulle sluta, och när jag står och håller på med min ena bukett kommer det in två damer, och de berämde min bukett jätte mycket, så förklarade jag för dem att den inte var någons utan den skulle sättas ut i kylen för försäljning och då köpte de den direkt, det kändes otroligt roligt faktiskt, att liksom det gilla det jag gjorde :)

Och, ja, hur mår man egentligen? Jag menar, på riktigt? Vad säger min kropp, min hjärna och mitt hjärta?
Jag vet inte det, för jag kan inte tyda vad det är jag känner..


Här är en bild på min pappa när han var liten, söt tycker jag! Ser ut som en jävuls unge med mycket olika påhitt, hah :) <3
Saknar dig pappa!

MY LIFE, OHH YEAH

Hallo bloggen!
Förlåt, jag är kass, jag vet. Men nu jävlar ska jag ta tag i mitt bloggande! Tro det eller ej.

Jag praoar på trädgårdsforum, och har gjort sen 2 veckor tillbaka och detta är min sista vecka, sorligt, men ändå skönt. Alla är så sjukt goa och underbara där, verkligen! Jag stormtrivs.

Jag kan väl börja med att skriva de sakerna jag kommer ihåg, i helgen (som var), så var jag på bio med Johanna & Anton på fredagen, vi såg 17 again och den var verkligen sjukt bra! fan vad vi skratta många gånger, och Zac Efron är ju inte lite snygg.. ;) Bion var väl klar runt 11 på kvällen så vi åkte hem, sa hejdå till Johanna i centrum och fortsatte på 00:00 bussen hem till mig och Anton sov här.
På morgonen solade jag och Anton, sedan sa vi hejdå till varann och han gick hem till sig. På kvällen tog jag bussen till landvetter, där Johanna mötte mig. Anton var också på den bussen så vi var med honom en stund också, sedan gick jag och Johanna backa rundan och hade sjukt mysigt, därefter gick vi och köpte korv på 7 eleven och sedan hem till Johanna för att sova.

På morgonen när jag och Johanna vaknade trodde vi det var kasst väder ute, för det såg ut så när vi hade hennes rullgardin nerdragen över fönstret, men när vi drog upp den såg vi vilket underbart väder det var ute! Vi åt frukost ute på hennes altan i solen och sedan blev vi ner skjutsade till landvetter centrum utav Johannas pappa, och sedan gick vi till sjön! Efter en stund kom Kajsa dit också, och jag ringde Anton och bad han komma vilket han gjorde. Vi hade det mysigt som bara den.

I måndags (igår) så praktisterade jag mellan 9 och 16 (i det sjukt fina vädret som var då!!!! det var hemskt!) vi hade 35 jävla grader inomhus där jag praktiserar och det var HEMSKT, kändes som jag var nära att svimma många ggr under dagen som var, men efter praktiken mötte Johanna upp mig och vi gick ner till sjön tillsammans och KASTADE oss i vattnet. Där nere var även Anton, och alla hans vänner, vi la oss där, bada och mös en lång stund, sedan drog vi och käka pizza, vilket var urgott!

Idag har jag med praktiserat, det har varit en lång dag, och en varm dag trots att vädret inte vart på sitt bästa humör idag kanske.. Efter praktiken väntade Anton och hans farbror på mig, Antons farbror körde ner oss till sjön, för vi hade fått för oss att bada, men när vi väl kom dit ner, så blåste de sjukt kallt och ingen av oss ville längre .. Vi var där ett tag men sedan bestämde vi oss för att ta bussen hem, vilket vi gjorde.
Min helg och min vecka har vart jätte bra, har ingenting att klaga på! :)

Bilder ifrån dagarna som gått:


Två bilder ifrån förra helgen!



Jag & Saga en dag i veckan :)



Jag fick följa med Pernilla ut till en kyrka i partille för att dekorera en kista inför en begravning. Hemskt var det, det lukta lik i hela "rummet"!



Jag i lördags på min och Johannas promenad :)



Johanna & Kajsa nere vid sjön i söndags!



Jag & Kajsa gick för att möta Anton som skulle joina oss nere vid sjön, i väntan på honom på bron roade vi oss själva lite, och ja, vi är nog lite knäppa .... men bara lite.



Promenad med mamma och Saga. Jag och mamma hade varsin gummistövel på oss för vi hade skoskav, och jag gick i bikini och gummistövlar (undra hur det egentligen såg ut) hah ;D



Anton, jag & Johanna åt pizza igår, här är en bild på Anton inne på pizzerian :)



Igår när jag kom hem hittade jag Mattias sovande i soffan, hah!

RSS 2.0