MÅNDAGAR, VARFÖR FINNS DEM?

Förlåt att jag ej uppdaterat, har tröttnat och tycker det är tråkigt.
Det har hänt mycket sen sist. Orkar inte förklara allt. Men både roliga saker och tråkiga saker har hänt.
Men i alla fall, idag fick jag sovmorgon, vi började 10:15, men lilla Sonja och jag valde att ta 10 bussen från centrum och komma ungefär 3 minuter försent, läraren blev sur och sa: har ni missuppfattat tiden jag sa eller? Orka det, några få minuter! Men jag träffa iaf Kajsa i ungefär 10 sekunder i centrum imorse, det gjorde mig lite gladare i alla fall.
Skolan sög, fick sluta en halv timme tidigare för min matte lärare, hon är go hon. Nu är jag hemma och ska plugga in 41 engelska glosor tills imån, skriva klart om mitt café, skriva klart om min brällopsdekoration, plugga in latinska glosor, och mycket mer! Jag är trött på det här nu!

Allt från mig, PUSS

HOS DIG ÄR JAG STARK, HOS DIG ÄR JAG UNDERBAR

Halloj! Förlåt för mina dåliga uppdateringar!
I Onsdags sov jag hos Anton igen och på kvällen kom Austad och Hampus och joina oss när vi såg på idol. Efer idol såg vi på någon typ huligan film, och sedan blev det läggdags!
Igår gick jag hem efter halva dagen, hade ont i huvudet och var allmänt trött, jag satt och vänta på Anton i 1½ timme i landvetter centrum, ingen höjdare men vad gör man inte? :) Sov hos Anton inatt igen, vi såg idol, sen orka vi inte mer, sen gick vi ner och la oss. Idag stannade jag hemma från skolan, då jag känner mig lite krasslig, ska plugga som fan nu!

Hoppas ni har det bra. PUSS!

ANTON, DU ÄR ALLT

Hej! Igår gick jag ifrån skolan redan vid halv 12, då jag, mormor & Anton skulle åka till Ullared tillsammans. Det var en mysig liten tripp! På Ullared hittade jag massa med saker till min lilla valp (bild nedan). Efter Ullared körde mormor hem mig och Anton till Anton, då jag och Anton började laga potatisgratäng med kycklingfilé, sjukt gott! Sedan skulle vi se på film, det blev att vi såg en jätte hemsk svensk film (fruktansvärd) minns dock ej vad den hette. Hampus kom och joina mig och Anton ett tag, när vi såg på filmen. Anton kom med värsta burken oliver och satt och möla i sig i soffan, (Hampus hatar oliver, och jag är ingen vän utav dem heller) men det blev att jag smakade på en, och då ville inte Hampus va sämre, så vi satt där och åt oliver som bara den till slut, fast vi tyckte det var äckligt jag och Hampus, hah! Men Anton var otrolig, han kunde typ ta 10 st i munnen samtidigt, usch då hade jag och Hampus spytt! Hah.

Snart börjar idol, och jag sitter och äter glass, mums!
Imorgon sover jag hos Anton igen, CIAO!


15:45

Hej! Anton kom till mig igår, som tur var! Så jag fick sova med honom :)
Om en stund ska jag nog dra till ängen där 15:45 ligger (min farbrors moppeklubb), där spelar ett band idag, och det är massvis med folk där. Och JA vi är konstiga vi i Härryda, men vi står för att vi kommer från Härryda i alla fall. Ska va med Anton där, men är inte helt säker på om jag ska gå dit, eller stanna med min bror och passa Tindra och Alva när dem sover. Man kan ju se på film? Anton får isåfall haka på mig o min bror, hah!

Min hund är idag 9 dagar gammal :D


EN DEL AV MITT HJÄRTA

Godkväll! Idag började jag i skolan vid 8, och fick sluta vid 15:10, usch! Jag och Josefine tog våra saker och sprang från skolan till Korsvägen, för vi trodde vi skulle hinna med Tahult bussen, men den hade precis gått, så där stod vi, helt svettiga och andfådda och tittade på tavlan och insåg att nästa buss gick om 30 min! Vi bestämde oss för att åka till Mönlycke och ta 611 där ifrån, för att ha något att göra.
Väl i Mönlycke träffade jag på Johanna, Anton J och Jesper, alltid kul att träffa folk från 9c, människorna som var som min familj i 4 år. Känns extremt sorligt när jag skriver så .. (Jag såg även Helen & Jesper, men träffade aldrig dem).
I Landvetter kom Anton på bussen, då blev jag glad, så satt med honom tills det var dags för mig att hoppa av vid min busshållplats. Och nu har jag precis ätit mig mätt på tacos, jätte gott!
Och nu sitter jag med en sån härlig förväntan i magen, som man bara får vid väldigt speciella tillfällen, så fort jag tänker mig in i att jag snart får hund, lyser hela jag upp, jag känner att detta kommer bli väldigt bra. Åhh, jag längtar!
Nu vill jag basta, men får se om mamma är pigg på det. Annars kryper jag gärna ner i en fåtölj med täcke o kudde och glor på en film. Senare ska Anton komma, det har han i alla fall sagt, hoppas på det, tycker inte om att sova utan honom, det känns tomt.

Allt för tillfället! Puss


SKOLAN

Hallo!
Nu sitter jag och har datakunskap, rätt jobbigt, men hyffsat kul! Har en svenska lektion kvar, sedan slutar jag. Rötet bara att mamma ringde förut och sa att hon åker till Ullared, då blev jag sur! Men men, kommer väl hem vid halv 5 idag, suck. jag har alltid otur att sluta sent på fredagar!
Måste dra. Puss!

BILDER

Tyvärr har två att tikarna dött, så nu finns det bara en tik och en hane kvar, tyvärr. De som dog var svaga redan från början och klarade sig tyvärr inte. Men här är iaf bilder på syster och bror! Så söta!!! Tänk att en av dem är MIN! Kan inte ens fatta det själv.



LISTA

ÅTTA SAKER OM MIG SJÄLV
1. Är du singel?  Nej.
2. Är du lycklig? Hyffsat.
3. Är du uttråkad? Ja, och på as dåligt humör!
4. Är du ledsen? Nja.
5. Är du italienare? Verkligen... inte!
6. Är du cooling? Japp
7. Är du från irland? Nej, som tur är!
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej, min pappa är som sagt död ..

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Beror på ..
2. Har du någon gång blivit sårad? Herregud, måånga ggr!
3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt? Ja?
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för henne/honom? Jadå.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Ja.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Om han är hemlig, hur ska jag veta?
7. Är du kär? Jajamänsan.
8. Vill du gifta dej när du blir stor? Beror på, vill isåfall behålla mitt efternamn.

10 TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar? Bilddagboken
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Få bästa vänner
5. Tv eller internet? Internet (kan kolla tv där med)
6. Coca-Cola eller Pepsi? Coca Cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Beror helt och hållet på.
8. Pengar eller lycka? LYCKA!
9. Dag eller natt? Natt
10. Msn eller mobil? Mobil


TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ja
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja.
4. Hoppat Bungee Jump? Nej och kommer aldrig att göra!
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja
6. Ätit en hel tårta? Nej fy fan, då spyr jag.
7. Gjort bort dig offentligt? JA!!!!
8. Velat bli kändis? Nej.
9. Gråtit när ett husdjur dog?  Ja
10. Velat försvinna? Ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?
Med Anton
2. Telefonsamtalet du fick? Mormor
3. Personen du var med? Mamma
4. Roligaste grejen som hänt? Inget idag
5. Personen du smsade?  Anton
7. Du skrev till på myspace? Har ej My Space
8. Du kommenterade? På bdb?
9. Du tillbringade natten med? Anton & Kajsa
10. Du kramade? Josefine

DET GÖR ONT I MITT HJÄRTA

Älskade
* Johanna Stomberg,
* Johan Bergström,
* Kajsa Mattsson,
* Mattias Järveleinen,
* Erika Redin,
* Jonathan Prim,
* Daniel Meurk,
* Helen Rydlinger,
* Anton Joelson,
* Jesper Johansson,
* Fanny Kristenson,
* Hamed Jaafar,
* Sara Anvestad,
* Anton Drevik,
* Erica Andersson,
* Richard Hansson,
* Martin Laanemets,
* Sandra Hjelmstierna,
* Eddy Kronberg,
* Malin Svensson
* Tobias Bengtsson.

Jag vill bara tillägna er ett par ord.
Ni har varit min trygghet, det är ni som jag såg fram emot att gå till skolan för att träffa, ni har varit som min andra familj, ni alla tillsammans har fått mig att må bra. Ni förgyllde min dag i skolan, bara genom att finnas i min klass. Vad vi än tog oss ann, var inget tråkigt, för vi gjorde även det tråkiga roligt, för sånna var vi. Alla utflykter vi gjort, alla gånger vi gått på bio tillsammans, alla gympa lektioner och i stort sett ALLT vi gjort tillsammans saknar jag, så det gör ont i min själ! Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden här och nu till när vi t.ex var hemma hos Maria och hade det skoj, eller spola tillbaka till en helt vanlig SO lektion med Maria som lärare, vad som helst, bara vi 22 stycken är tillsammans i ett rum, att det är våra namn på klasslistan som bevisar för alla andra att det är vi 9c. Ni var min vardag.

Johanna:
Jag saknar Johannas sjukt jobbiga skratt i klassrummet, då hon skrattar och inte kan sluta för hon börjar då skratta åt att hon själv skrattar. Jag saknar att ibland skratta med, och jag saknar att till och med sitta där o känna hur irrterad jag blir på henne.

Johan:
Jag saknar Johans osyldiga flin, trots att han alla gånger inte är så oskyldig som det verkar när han kommer försent med mera. Jag saknar att alla ska beklaga sig över att Johan sitter längst kvar på alla prov vi haft. Och jag saknar att se Johan & Sandra sitta brevid varandra på mattelektionerna och ligga sååå mycket längre fram än alla andra.

Kajsa:
Jag saknar att inte ha Kajsa i min klass längre, för nu har jag ingen jag kan ta ut min frustration över när jag är stressad/arg med mera, för tyvärr var nog Kajsa den som fick lida mest för mina sådana dagar. Jag saknar Kajsas skratt och hennes konstiga och (jobbiga) påhitt, typ kommer och kittlar en eller drar upp luvan på en, som gör en såååå arg.

Mattias:
Jag saknar att höra Mattias idiotiska kommentarer på en lektion, jag saknar att störa mig på han när han slår pennan mot bordet hela tiden, jag saknar när han beter sig omoget och man bara vill döda honom, jag saknar det att han alltid kom försent till tyskan och Mari-Ann låtsades som hon var sur på honom till oss, men hon i stort sett aldrig var det på Mattias?

Erika:
Jag saknar Erika, den där lite tystare tjejen som växte så mycket i slutet av 9:an!

Jonathan:
Jag saknar Prims SKÄMT! Hur dåliga dem än nu var, jag skratta i stort sett alltid ändå. Jag saknar Prims typiska kommentarer ifrån honom.

Daniel:
Jag saknar (förlåt nu) men jag saknar att om någon var borta så var det alltid Daniel man tog som alternativ som kunde vara borta, trots att han var i klassrummet, (men man märkte han inte).

Helen:
Jag saknar Helen, som man kunde gå hem till på rasterna och äta macka hos för det var äcklig mat i bamba, jag saknar att inte kunna gå iväg ensam med Helen och bara snacka.

Anton J:
Jag saknar Antons tummen upp för allting, jag saknar hans töntiga skämt, jag saknar när han och jag ofta bråkade/tjaffsade på SO lektionerna om hur mycket man skulle motivera sitt svar eller inte.

Jesper:
Jag saknar att se Jesper komma in i klassrummet ungefär 10 minuter försenad, med hela munnen propp full med godis, och sen höra lite svagt igenom allt godis i munnen "sockertoppen".

Fanny:
Jag saknar att inte ha nån att diskutera om vi ska skippa en lektion och ta en tidigare buss eller inte med. Och båda två var lika nervösa över att gå tidigare, så nästan i varje fall blev det att vi stanna kvar i skolan ändå.

Hamed:
Jag saknar Hameds flin och sitta och snacka med honom på tyskalektionerna. Jag saknar Hameds typ tykna kommentarer emot en, men det var alltid med glimten i ögat, jag saknar att inte se Hamed alltid komma försent till gympan. 

Sara:
Jag saknar att inte vakna till liv i klassrummet utav en näve i bordet och strax därefter "HÅLL KÄFTEN" och inte veta vart jag ska ta vägen utav skratt.

Anton D:
Jag saknar att se Anton stå framme och redovisa vid tavlan, och verkligen se på honom hur oförberedd han är, och hur mycket han hittar på när han står där framme. Jag saknar känslan jag har då när jag inte vet vart jag ska göra av allt skratt som bubblar inom mig.

Erica:
Jag saknar att inte höra ifrån läraren när den läser upp klasslistan: ERICA?
- A.
Och sedan höra Prims kommentar om att det passar så bra för hennes efternamn börjar på A.

Richard:
Saknar att  inte få åka med Richard till skolan varje dag, och att han alltid ställde upp på i stort sett allt man bad om.

Martin:
Jag saknar Martins eviga tjöt om sport, Martins "ljud" han gjorde när han var nöjd med sig själv, eller hade svarat rätt på något. Han gjorde nått med munnen, kan ej förklara det här, men jag vet exakt hur det låter.

Sandra:
Jag saknar att inte på rasterna få åka hem till Sandra med moppen, dricka kaffe och äta pizza eller hamburgare och bara mysa i hennes soffa tills det är dags att åka till skolan igen. Saknar Sandras höga ton när hon pratar.

Eddy:
Jag saknar Eddys eviga tykna kommentarer emot än (men alltid på skoj i detta fall också).

Malin:
Jag saknar att inte ha en Malin Svensson i min klass, som tog på sig ansvaret inför allt, som man alltid kunde fråga om man behövde hjälp, jag saknar Malins speciella sätt att nysa.

Tobias:
Det enda jag har att säga på Bengan är, jag saknar Bengans "dididi".

Givetvis finns det så mycker mer att skriva om varje person, hur mycket jag saknar. Jag tog och skrev det som först ploppa upp i mitt huvud.


Jag vill att ni ska veta, ni kommer alltid, då menar jag alltid finnas i mitt hjärta!
Jag saknar er så det gör ont!

RUBRIK?

Hej! Om 20 minuter ska jag ta bussen hem till Kajsa, jag & Anton ska sova där inatt. Men nu till en början ska jag & Kajsa plugga, tråååkigt! Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med bussen! Puss!


Förövrigt såhär snygg är jag när jag är sjuk:

HOS MORMOR

Hejsan Hoppsan (Lillebror)
Inatt sov jag hos Kajsa, vi drack te, såg på ensam mamma söker och vi provade (JAG) provade olika kläder hos henne, hade ju panik för att jag skulle skolfotograferas som idag. Till slut fick det bli ett ljus rosa linne med ett fint ljus rosa (t-shirt/linne?) Tack för lånet Kajsa! Jag fotograferades tio över 9 idag, därefter hade vi materialkunskap (tråkigt) och sedan lunch, då stack jag, Sonja, Josefine och Therese till Subway, vi hade ett erbjudande, köp en och få en på köpet, det var skit bra! Jag köpte en baugette med grillad kyckling och lite annat smått och gått i, supergott var det! (bilder från subway men mer kommer när jag kommer hem till min data (då jag nu sitter hemma hos mormor på hennes data). Efter "lunchen" åkte vi tillbaka och skulle ha matte i 1½ timme, men vi fick sluta redan  13:15, istället för 14:00, älska mattläraren säger jag bara!
Senare idag vid halv 7 ska jag på föräldramöte (och elevmöte då vi elever också ska med, ellr?!) I alla fall, känner inte för det någonstans!

Känner att jag ligger efter jätte mycket nu i skolan när jag varit sjuk, ucsh jag HATAR det! :(
(synd om mig)

Ha de kanon, PUSS!

KAJSA MIN VÄN

Nu är jag ny duschad!
Ska bara packa ihop lite kläder och annat jag behöver till skolan imån, sen drar jag till Kajsa och sover där.
Jag saknar henne!
Just det, jag ska skolfotograferas imån, ojoj, panik. Vad ska jag ha på mig?!


MIN HELG

Hallo eller! Sorry att jag inte skrivit. Men jag var på kalas hos Alva i fredags, helt okej var det (ska be Linda om bilderna så ni får se dem så småningom) Anton kom över till Daniel på kvällen en stund, sedan drog vi hem till mig vid halv 2 på natten ungefär.

Igår, ja va hände igår? Inget speciellt alls, var med mamma och mormor, sedan på kvällen kom Anton, vi såg på film, åt godis och åt glass, jordgubbar, grädde, maränger och kolasås, supergott var det!

Idag har jag vart med Anton, han åkte förut, och efter det har jag bara suttit och läst om japansk spets, läst valpboken och besökt olika kennel hemsidor, men tror ändå jag har fassnat för den första (där min valp redan är född) :D

JAG VILL HA MIN VALP NUUU!
Förresten, jag vill ha ett coolt namn på min lilla skönhet, tror det kommer att bli en tjej, har ni några namnförslag?
Själv har jag kommit fram till dessa än så länge: Moa, Ester, Stina, Vera, Elsa, Astrid & Berta.

FÖDELSEDAG

Hej! Jag mår tyvärr inte alls bättre, vafan är det med mig?! Mår illa HELA tiden, usch fy och blä.
Igår kväll föddes min valp, och dess 3 andra syskon! Det blev 3 tikar och en hane, och jag ska få välja vilken jag vill utav tikarna, snacka om LYCKA! Jag ska dit om 4 veckor, hälsa på och eventuellt då välja vilken jag vill ha. Och den 7 November kommer jag nog att hämta hem mitt lilla busfrö, så är planera för tillfället i alla fall :)

Idag fyller mitt fadderbarn Alva Linnér 1 år, kalaset börjar vid 18:00, så det blir väl att proppa i sig Ipren, och inte lyfta eller leka speciellt nära varken Alva eller Tindra för att innte smitta dem. Usch för att må såhär, men när jag tänker på min lilla valp, mår jag genast LITE bättre! :)

Hoppas ni mår bättre än jag!

PUPPIE

Hejsan hoppsan! Jag mår piss, piss, piss. Idag har jag köpt en valpbok, och nu sitter jag här o dricker lite Whiskey för att döda bacillerna i min hals, så jävla äckligt! Imorgon fyller Alva 1 år, hoppas jag känner mig soppas kry att jag kan hänga med på kalaset!

 

JAPANSK SPETS

Hej Allihopa! Bara för er som inte vet, så ska jag skaffa hund runt december månad! Jag ska skaffa mig en japansk spets (supersöta) och valparna föds vilken dag som helst. Gissa om jag är lycklig?
Nu blir det att läsa på allt om valparnas uppfostran mm, gud så spännande!
Jag är fortfarande sjuk, känns ingen höjdare alls, men jag får som sagt överleva.


UUUUSCH

Godkväll! Just nu sitter jag här och mår piss! Trodde jag skulle må bättre av att jag stanna hemma idag och ta det lungt, men så var icke fallet, tyvärr. Nu mår jag sämre än någonsin. Ont i halsen, illamående och ont i huvudet från och till, inte alls kul vill jag lova!
Idag har jag suttit och tittat igenom olika hundraser, jag har bestämmt mig för att försöka övertala mamma att jag ska få köpa en egen hund. Vi får se hur det kommer gå, men jag tänker inte ge mig. Men i alla fall, nu klockan 20:00, (tror jag det är) så börjar IDOL! Jag hoppas innerligt de startat i Göteborg, för då kanske min kompis Erica Bertilsson är med, och herregud vad jag kommer skratta isåfall! Det skulle ju göra sånt nått blir roligt med denna dagen i alla fall, så jag får helt enkelt hoppas!
Imorgon ska man få göra blommor i oasis i skolan, och TA MED HEM! Och givetvis så är jag sjuk då, jag blir så himla trött, jag har alltid missflyt med allt känns det som. Men jag hoppas jag överlever.
Nu ska jag sätta mig i soffan och förbereda mig inför Idol och ringa Anton. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Puss!

SICK AND TIRED

Godmorgon! Nu sitter jag här hemma på min datastol och är sjuk. Känns inte alls kul då vi hela denna dagen i skolan bara skulle hålla på med blommor. Men min hals har inte bättrat sig sen igår och jag mår illa/har ont i huvudet från och till. Idag får helt enkelt bli en slappdag, något annat orkar jag inte med.
Puss!

EN DAG FULL UTAV SKRATT

God eftermiddag! Imorse när jag gick upp, kände jag att jag hade jätte ont i halsen när jag svalde, och jag var hes i min röst. Men det hindrade mig inte från att gå till skolan! Första lektionen idag var Engelska, (förra veckan när vi träffa våran engelska lärare första gången, tyckte jag inte alls bra om honom, men han var helt okej idag). Efter engelskan hade vi håltimme i 2 timmar! Så jag, Josefin, Sonja & Therese stack in till stan, det hela var menat så att jag skulle köpa en "mapp/pärm" till alla mina papper och ett pennfack, men det var otroligt dyrt och jag hitta inget jag fassna för så direkt, så jag struntade i det. Vi drog till Mc'Donalds istället och lilla jag tryckte i mig en Mc'feast meny + en McFlurry med smak av bilar!! (Kan stark rekomendera smak av Ahlgrens bilar, supergott var det!) Och det bästa med allt (eller kanske det sämsta) var att hon jag beställde av, verkligen överdrev med pommesfrites til mig, och jag fick så mycket glass i min "bägare" att det va nära att rinna över kanten! Jag vet som sagt inte om det var bra eller dåligt, då jag nu sitter och har ångest över att jag åt så mycket, men jag fick ju i alla fall valuta för pengarna!
Efter vår "lunch" så tog vi spårvagnen tillbaka till skolan då vi skulle ha gympalektion, och jag ska tillägga att vi har världens roligaste och bästa gympalärare, han är så himla go! Idag hade vi teori med honom, vi snacka bara om hur man mår, att man kan må psykiskt dåligt men kroppen mår kanon, eller tvärt om. Han meddela även oss att vår matte var inställd, så vi fick sluta efter hans lektion, vi blev väldigt lyckliga, då vi fick sluta 13:15 istället för 15:30!
I centrum såg jag Hamed sitta på en bänk och vänta på 611, då blev jag glad, jag sa hejdå till Sonja och Josefin och satte mig med Hamed, väl på 611 träffade vi Helen & Kajsa, det blev väldigt glada över att se Hamed tror jag! :)

Och jag har gått hela denna dagen och klagat över att jag har haft ont i halsen, på min vänstersida utav halsen är det typ en "kula", och det gör jätteont om jag tar på den! Jag tror jag typ kommer få halsfluss eller något sådant nu, är rädd för det! Många i min klass är ju sjuka och borta på grund av halsont mm. bara det inte är halsfluss säger jag bara! Snälla skona mig!


JUST DET!
Glömde säga att jag är sjukt less på min bloggdesign, och lilla jag är inte så duktig på det där med att fixa till bloggar, så om någon läser det här, som skulle vilja ställa upp på att piffa iordning min, så snälla säg gärna till! Hade blivit väldigt glad.


9c för fan?!

är de bara jag som vill fixa iordning en klassfest?!!!
det typ känns så?

RSS 2.0