SORRY

Förlåt, förlåt och åter förlåt för att jag inte uppdaterat min blogg på väldigt länge! Men har inte haft tid helt enkelt. Vädret är underbart och jag har lämnat in mina sista uppgifter någonsin i grundskolan. Känns både ledsamt och skönt på samma gång. Igår plugga jag och Anton på de sista i högstadie boken och No:n, så vi blev äntligen klara - WONDERFULL.
Nu ä'r jag olidligt varm och funderar på att gå ner i garaget och sätta mig en stund (där är de jätte kallt).
Imån blir det att åka och bada någonstans, vet inte vart än. Underbart :)

HEJ HEJ SOMMAR

Jag känner för att göra en stor förändring i min blogg nu. Är så trött på hela layouten och allt. Men jag klarar väl mig.
Igår satt jag från klockan 13:20 till ungefär 22:00 och bara pluggade, alltså ungefär 9 timmar i sträck! Men jag fck gjort jätte mycket så det kändes bra i alla fall.  Men No:n, tar fan kål på mig!

På måndag ska hela klassen hem till vår lärare Maria och det ser jag fram emot. Äntligen så får de från Landvetter längre väg att åka än vi från Härryda. Det brukar ju alltid vara tvärt om. Hah! Men då ska vi till Rävlanda och det är bra för oss Härryda "bor", (eller iaf oss som bor på 611 linjen), för vi kan gå hemmifrån senare och komma hem tidigare ;D Hemma hos Maria ska vi leka lekar och grilla och ha det mys, det underbaraste är att alla andra klasser på skolan har "vanliga" skoldagar, - njutningsfullt! :)


Jag är väldigt trött och känner mig lite nere, vill bara gå och lägga mig och sova.

image87

ORD?

jag valde att ha dig som min luft "fixare" , och utan dig skulle jag inte överleva.
ibland gjorde du medvetet så jag inte fick någon luft, jag förlät dig gång på gång, trots att jag mådde väldigt dåligt över det. men jag ville ha kvar dig som min luft "fixare" då du gav mig den finaste luften som ingen annan någonsin skulle kunna ge till mig. jag tyckte gång på gång att det var värt att må dåligt ibland utav att inte få någon luft, för du gav mig ju ändå ofta den bästa luften i världen till just mig.

men jag vet inte om det är värt det längre?

KALAS

Nu har jag precis kommit hem ifrån ett kalas. Min kusin David fyllde 9 år. 
Innan jag skulle åka kom Sanna med en påse "- just det den här skulle ju du ha Malin".  Jag fick en parfym - Ralph Lorén HOT. Har haft den innan, men den har vart slut ett tag, och jag saknat den så, och så hade jag nämt det till Sanna någon gång, och nu hade hon köpt en till mig. Jag blev jätte glad, TACK SÅ MYCKET! :)


vi klarar oss inte utan varandra, det bara är så, - det vet både du och jag.


YOU DON'T KNOW

Det var exakt 361 dagar sedan ..

jag vill ligga nära dig nu, ha mitt huvud på din axel och klia dig lätt i handflatan och göra "knarkarm" som du och jag säger
jag vill ha dig hos mig nu, jag vill titta på dig och försöka hålla mig ifrån att le men sen inte lyckas då vi båda brister ut i två fåniga leenden, som bara du och jag gör.
jag vill ligga och bara hålla om dig, känna dig andas och sedan sakta, sakta somna.

jag vet hur mycket jag betyder för dig, för även om du inte säger det alla gånger, så kan jag se på dig, exakt vad du tänker och känner, ibland behövs inga ord, inte för oss två - vi kan varandra utantill.

jag tror inga någonsin kommer kunna ha så kul ihop som du och jag har när vi är tillsammans,
jag tror ingen någonsin kommer kunna älska dig lika mycket som jag.

EN GÅNG OM DAGEN

Just nu känner jag ett stort behov utav att bara snacka med Sandra Olin, men då är fanskapet inte inloggad .. :/

Imorgon ska jag och Johanna till den stora staden och jag ska köpa bal skor, kuvertväska, halsband och skolavslutningskläder. Ser faktiskt fram emot det, att bara strosa omkring inne i stan.

Och jag vill bara tillägga att alla bloggar som Emma gör om åt sina vänner är otroligt fina, blir avundsjuk på varenda än! Hah :)

Känner att denna blogguppdateringen blev väldigt "hackig" precis som den innan, men spela roll.

du

EN PUSS TILL MIN MORMOR

Nu har jag köpt min vita balklänning, är supernöjd! :)

Jag har tillräckligt med problem - jag behöver inga fler, tack.

DANIEL DU ÄR DEN BÄSTA

Innan jag går och lägger mig vill jag bara säga att det finns INGEN bättre än min farbror Daniel Linnér, bara så att ni vet - JAG ÄLSKAR HONOM!!!! <3

DET FINNS INGEN SOM HONOM

Konfirmationen gick bra. Vi åt jätte god kyckling pastasallad där och en jätte god tårta! Kom hem för två timmar sen ungefär. 
Men nu ska nog jag och mamma ta fyrhjulingen hem till Daniel. Underbart, för jag har saknat honom så mycket! Jag laddar verkligen mina "batterier" när jag är med honom. Finns ingen som går upp emot honom.

Bara så ni alla vet, han är - BÄST!


GUD HJÄLPER DU OSS?

Nu ska jag & mamma iväg på konfirmation för mammas kompis Jeanette's barn Tim.
Känns lite segt, orkar egentligen inte. Men måste ställa upp.
Det blir att kasta sig in i duschen nu och sedan slänga på mig någon fin klänning, så jag ser lite "uppklädd" ut i alla fall.

Och min lyxiga lillla bror åkte till Danmark idag med sin kompis Kaspers familj. Han ska vara borta i en vecka och får vara ledig från skolan. Fusk kallar jag det!
Får nog erkänna att jag kommer sakna honom en aning faktiskt.
Min (lilla) bror, (som är mycket längre än mig nu för tiden!)

MIN UNDERBARA PAPPA

Om någon skulle säga till mig att jag fick en endaste önskning och att den skulle gå i uppfyllelse, så hade jag inte sagt som nog väldigt många andra hade gjort. Jag hade inte önskat mig pengar i mängder, min önskning hade vart väldigt simpel och lytt: "Gör så att min pappa kommer tillbaka."
Det hade inte spelat någon roll om vi så skulle bo i ett äckligt gammlt hus, eller om vi var stenrika. För jag vet, skulle jag bara fått tillbaka min pappa i livet, så hade jag vart lycklig. Och pengar gör inte en människa lyckligare. För man kan aldrig köpa sig lycka.

Pappa, min högsta önskan är att få tillbaka dig till mig nu, för jag saknar dig så sjukt mycket. Du är min pappa och det kommer aldrig någon kunna ta ifrån mig.
Jag är stolt att jag är från ditt kött och blod, att jag har mest utav dina drag, för jag älskar dig något så otroligt mycket!
Jag längtar tills den dagen vi kommer att ses, jag ska springa fram till din famn, få känna dina armar omfamnade kring mig, och där ska jag stå i din famn och aldrig släppa taget. Det är ett helvete utan dig pappa, jag orkar snart inte mer. Min bästa vän och pappa - jag älskar dig!!
/ Din dotter.


image85

DET MÅSTE FINNAS ETT SLUT

det är tårar som rinner ner för min kind .. - tårar.

image83

TILLSAMMANS ÄR VI LYCKLIGA, RIGHT?

Idag var det ängla dag i skolan. Det var faktiskt roligt!
Vi kastade ostbågar på Helen, Jesper & Prim som hade raklödder i hela sina ansikten. Hah!
Sedan gjorde vi en annan lek, typ snurra runt o springa, men jag var ej med på den, för hade spytt då! ;D

Jag är jätte pigg, vet inte vad det är med mig, skulle nog kunna springa 7457 mil nu eller nått, (eller så är de att jag är övertrött) ;D

Jag är hungrig och är nyfiken på hur mina barn kommer se ut när jag blir äldre, jag typ vill ha barn nu! Såg på barnmorskorna förut, och fan vad jag vill ha barn nu, haha! :D
Men de får nog vänta ett par år till, typ 6 år, för jag ska ha barn när jag är 22, precis som mamma & mormor :)
Tänk att få hålla sitt egna lilla barn, precis när de kommit ut och få se hur den ser ut och en massa, ååååh, jag får fan moderkkänslor nu. hah!
Jag måste va knäpp! ;)

BLUE BLUE SKY

Idag var det en bra dag i skolan. Den gick väldigt snabbt. Hade med mig min kamera till skolan idag, för att ta så många bilder utav klassen som möjligt innan vi slutar :)
Så jag & Kajsa sprang runt och fotade allt möjligt idag.

Imorgon är det ängla dag, ser la fram emot de sådär, hoppas det blir roligare än jag tror iaf!


I ett barns ögon är allt så lätt, det finns inga bekymmer för de tar de vuxna hand åt än.
Är man glad, så är man glad, och det man skulle kunna gråta för är att man ej fick följa med till affären eller favorit leksaken gick sönder ungefär.
Men när man börjar förstå sina bekymmer, alla sina problem, sina känslor, - ja allt, det är då det tuffa börjar. Livet på egen hand, det är inte så lätt, jag vet knappt vem jag är men endå så ska jag vara vuxen i alla andras ögon och bete mig som en vuxen gör?
Innerst inne är jag som ett litet barn, som vill att någon ska ta alla mina bekymmer, sorger och allt inom mig och flyga iväg med det, låångt, lååångt bort. Men det är nu  som det är bestämmt att man ska klara sig på egen hand, och jag vet inte hur de ska gå?


image82

VAKNA UPP

Godmorgon!
Nu ska jag gå och göra mig iording. Orkar egentligen inte gå till skolan, men jag måste. Idag ska resten av klassen redovisa, och det är bra att vara med på det (för man lär sig rätt bra inför torsdagens prov på det)
Det får bli mjukisbyxor och nått linne idag, är seg som fan.
Och jag vill bara tillägga, jag ÄLSKAR vår svenka uppgift i svenskan nu!!!! :D

HAVET

Igår var jag vid havet med Anton, mamma & Jeanette.
Fan va härligt det var! Vi solade, och blev riktigt bruna faktiskt, och vi badade! :)
Det var 16 grader i vattnet (varmare än i landvettersjön vill jag lova) och till och med min mamma bada!
Det var mys, när vi åkte hemmåt åt vi på Mc Donald's och sedan bar det av hem, då blev det mer sol på altanen. Sedan på kvällen drog jag och Anton till den nyöppnade godisaffären vid PMG och vi köpte godis för 70 kr!! Sedan drog vi hem och la oss på en madrass framför tv:n och såg på film, jag, Anton & Mattias. Fast jag somna under filmen. Jag och Anton låg och sov på madrassen hela natten, för vi orka inte gå ut till friggeboden.
Idag har dagen bestått utav att ha solat. Men jag känner mig depriemerad? Mamma med, så vi går och deppar ihop tsm här hemma. Trist som fan.

Nu ska jag nog ut och gå en sväng, kanske mår bättre av det?

du vet, - allt du behöver veta. Jag älskar dig, och du vet det.


image81
HAVET = UNDERBART

RES MIG UPP

Suttit och tänkt mycket nu under kvällen. Hur det var förr, i 6:an och 7:an till exempel osv.
Hur dåligt jag mådde under den tiden, då jag gick hem och grät varje dag efter skolan pga av att jag hatade min klass. Hon som hjälpte mig när jag höll på att gå under, var Helen Rydlinger. Och det kommer jag aldrig glömma i hela mitt liv. Hon ändrade på mitt liv, och hjälpte en människa hon knappt då kände.
Så jag vill bara att du ska veta, jag är så tacksam för allt du gjort/gör för mig Helen. Hade de inte vart för dig, hade jag inte vetat vem jag hade varit idag. Och det är skrämmande. Det är hon som hjälpte mig inse, att våran klass är den bästa någonsin, och fick mig att älska den! Så med stora bokstäver TACK HELEN, JAG ÄLSKAR DIG!


Kajsa och jag har suttit och pratat mycket nu på msn under kvällen om en massa olika saker, så jag vill bara skriva,
-Kajsa hela du utstrålar glädje, hela du är söt, hela du är helt enkelt underbar.
Jag önska att jag var som du. Du har alltid stått kvar vid min sida, även fast du tyckt det vart kämpigt, så har du aldrig lämnat mig. Sånt glömmer man aldrig, en sådan vän glömmer man aldrig.
Tack Kajsa för allt, jag älskar dig så otroligt mycket!


Kände bara för att skriva detta till dessa två personer, fick sådana känslor och tankeställare under kvällen.


DU ÄR DET

Måste först bara säga: Jag ÄLSKAR detta vädret!
Idag efter skolan åkte jag hem till mormor och klippte hennes gräsmatta. (duktiga lilla mig)

Nu ska jag nog krypa till kojs, är as trött, fattar inte varför, men så är det.

VATTENKRIG IMORGON 9C!!!

HAPPY SUNNY DAY

Anton sov hos mig inatt, imorse när väckarklockan ringde vid 06:00 orkade vi inte gå upp. Vi bestämmde oss för att skita i gympan. I skolan gick dagen as fort och den var bra. Vi såg på teater pjäs, haha, så oseriöst så de va kul! Efter de på a-tiden åkte vi i min grupp ner + Anton ner till landvettersjön för att spela in vår engelskafilm. Hah, så kul kommer den bli!
Jag & Anton badade i filmen, hah!
Efter de drog vi till centrum och köpte glass, sedan så drog Fanny, Johanna & Kajsa. Och Anton och jag åkte och tanka min moppe, sedan tog vi våra moppar och körde hem till mig och solade på altanen men mer :)
Sen skulle Anton till sin kusin som fyllde år så han fick åka. Jag och mamma drog på världens cykel tur, herregud va vi cyklade, typ upp till Fanny, och runt hela härryda ungefär. Det var jobbigt, men känns bra nu efteråt! :)

Nu kanske Anton kommer hit, eller så drar jag till han får se.

Bra dag idag iaf ;D

SUDDA BORT ALLT, SNÄLLA?

Fan, fan, fan, FAN, jag orkar inte med alla jävla saker vi ska göra i skolan längre.
Nu måste jag ta tag i att göra tekniken men jag ORKAR inte. Funderar på att skita i det, men jag vill inte tappa mitt VG. Fan!
Jag "gillar" att vara i skolan, men allt som lärarna öser ut över oss nu innan allt e slut, det knäcker mig. För jag har ingen lust till att plugga alls, jag vill bara leva lyckligt i skolan nu den sista tiden o ha bra minnen utav den, vrf kan vi inte få göra det? Vi har ju kämpat så hårt i 4 år? (och då menar jag verkligen kämpat, för det har vår klass verkligen fått göra sedan 6:an, vill jag lova!)

Så kom Anton hit förut för att typ hämta sin SO mapp, så satt vi typ på tegelpannor som var uppstaplade nere vid garaget, och givetvis drar jag i benet där, så det börja blöda jätte mkt. Och nu svir det som as.
Fan att jag ALLTID ska skada mig.


du vet att jag älskar dig.

SOLEN SKINER, UNDRBART

Efter skolan så åkte jag moppen hem. Men jag stannade nere vid ån för ville känna om det isade lika mkt nu som det gjorde när jag förlorade vadet mot Anton och var tvungen att bada för typ 1 vecka sedan.
Så jag tog av mig skorna och kavlade upp byxorna och gick i. Okej, det var ju inte varmt, men faktiskt inte heller lika kallt som det var för ungefär 1 vecka sedan. Men iaf, när jag stod där nere så åker Anton på sin moppe förbi uppe på landsvägen och Richard kommer med sin mopedbil, Anton ser mig och kör in till mig.
Sen så står jag och överväger om jag ska bada eller inte. Det blir inte så iaf. Sedan bestämmer jag & Anton att jag ska köra hans moppe hem till mig och han min moppe. Så vi kör och dem jävlarna hade typ hyvlat vägen, så det var förjävligt att köra! Usch!
Sedan kommer vi hem till mig, så typ går vi och solar, eller Anton satt i en solstol på altanen så (la) jag mig i hans knä, sedan somnade jag där! Tror även han var en aning lååångt borta iaf, hah. Det var mysigt iaf!
Efter det när vi vaknat till, lägger vi oss på dynor på altenen och lyssnar på min lillebrors mp3 som bara innehåller sjuka låtar typ med Björn Rosenström. Så där ligger jag och Anton och sjunger högt för kung och fosterland med till alla hans låtar. "Om du drar ner min byxa ska du få se en yxa, en yxa som gör allt för att få lite ballt ..." sjöng vi nog högt inför alla grannar. Även alla hans andra låtar.
Sedan hoppade vi typ studsmatta och fy fan va jag skrattade! Anton fick typ en panik blick för jag kasta en boll mot han när han hoppade, så han landade på den och typ ramla, jag kunde fan inte stå upprätt, asså fy fan va jag skrattade! Haha!
Sedan åt vi typ mat, och sedan typ åkte jag och Anton följe hem till han (jag skulle till Daniel). Det var typ min dag, vart en as bra dag, VERKLIGEN! :)

Imån, vattenkrig i skolan? :D

LISTA

För 10 år sedan
1.) Hur gammal var du? 6 år och 3 månader.
2.) Var gick du i skola? Gick på dagis eller förskola?
3 ) Var jobbade du? Jobbade ej.
4 ) Var levde/bodde du? Härryda
5.) Var brukade du hålla hus? Ute i trädgården.
6.) Bar du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? Rebecca.
8.) Hur många tatueringar hade du? Inga.
9.) Hur många piercingar hade du? Öronen.
10) Vilken bil körde du? Ingen.
11.) Hade du varit på ett riktigt party? Haha, inte när jag va 6 år?
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej.

För 5 år sedan
1.) Hur gammal var du? 11 år och 3 månader.
2.) Var gick du i skola? Härryda skolan.
3.) Var arbetade du? Arbetade inte.
4.) Vart bodde du? Härryda.
5.) Var brukade du hänga? Hemma.
6.) Använde du glasögon? Nej.
7.) Vem var din bästa vän? Rebecca eller Erika tror jag, de växlade.
8.) Hur många tatueringar hade du? Inga.
9.) Hur många piercingar? Öronen.
10.) Vad för bil körde du? Provkärde mammas bil ibland kanske (i hennes knä)
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Ja, så grovt som ett 8 årig barns hjärta kan bli krossat när de värsta inte får hända, en förälder dör. I mitt fall min pappa.
12.) Var du singel/upptagen/dejtande? Det varierande mellan olika veckor, hah!

För 2 år sedan
1.) Hur gammal var du? 14 år och 3 månader.
2.) Var gick du i skola? Önnerödsskolan
3.) Var jobbade du? Jobbade inte.
4.) Var bodde du? Härryda
5.) Var brukade du hänga? Daniel
6.) Använde du glasögon? Nej.
7.) Vem var din bästa vän? Daniel
8.) Hur många tatueringar? Inga
9.) Hur många piercings hade du? Öronen.
10.) Vilken bil körde du? (som ovan)
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Ja (som ovan)
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? Singel.

Idag
1.) Hur gammal är du? 16 och 3 månader
2.) Var går du i skola? Önneröd.
3.) Var arbetar du? Arbetar inte.
4.) Var bor du? Härryda.
5.) Använder du glasögon? Nej.
6.) Var brukar du hänga? Daniel
7.) Talar du med dina gamla vänner? Vissa, vissa inte.
8.) Hur många piercings har du? Öronen.
9.) Hur många tatueringar? Inga.
10.) Vad har du för bil? Ingen.
11.) Har ditt hjärta krossats? Ja (pappa) men nu också ett antal mer ggr utav andra orsakade själ. Fattar inte hur jag kan orka leva efter allt.
12.) Vem är din bästa vän? Daniel & (Anton)

A FEELING

En ny känsla.

:)


VALBORG

Okej, igår hade jag verkligen as kul! :)

Hade inte planerat något alls, funderade på att va hemma och sitta och mysa och se på film (för mig själv).
Det blev ändarde planer väldigt snabbt.
Jag gjorde iordning mig och blev skjutsad ner till landvetter vid 18:00 då jag mötte Johanna.

Vi gick på promenad runt hela Backa, det gick ju inte snabbt om man säger så. (Hände rätt mycket under den promenaden vill jag lova ;D)
Sedan gick vi till centrum och köpte energidrycker. Efter det gick jag och Johanna och köpte korv typ, efter det så gick vi upp till grusplanen vid skolan(?) Där vi satt en stund, sedan gick vi ner mot centrm igen och satte oss vid Oléplan, där stötte vi på bland annat på Malin. Kajsa träffade jag med en stund, vi gick in och kissa i skogen, efter det var hon borta, hah(?)!
Det hela slutade med att alla hamna vid kyrkan, där jag träffade Olin för första gången! :) Det var as kul att äntligen ses!
Ja, i stort sett så var det, vi var la där vid krykan ett bra tag, sedan fjäskade jag, Johanna & Malin, så vi fick Emil & Aron att köra hem oss. Jag, Johana & Emil på en moppe och Malin o Aron på den andra.
Sen sov, Johanna, Malin & Emil hos mig.
Och jag har fan inte sovit en blund, sammanlagt har jag sovit två timmar inatt, usch och fy!

MEN JAG HADE VERKLIGEN EN AS BRA VALBORG! :)

RSS 2.0