SO JUST HANG WITH ME

Idag har jag passat Tindra & Alva. Vi bakade, såg på julkalendern, lekte kurragömma & va på promenad bland annat. Vi hade en otrolig mysig dag tillsammans iallafall. Jag älskar mina små tjejer!

Om 7 dagar vid den här tiden är jag på Teneriffa. Har fortfarande inte fattat de. Ska bli skönt iallafall.
På fredag (julafton) har jag & mamma bestämt att vi ska klä upp oss som satan, som en kul grej och för att chocka alla andra, rätt kul kan de bli tror jag.. hah!

Nu ska jag ta mig ett varmt och skönt bad, se på tv och sen krypa te kojs. Har vart en riktig bra söndag!

VAD ÄR FRIHET?

Tro det eller ej, men jag gick till skolan idag! När de va 20 minuter kvar tills jag va tvungen att gå till bussen för att hinna med den, då gick jag upp ur sängen, så de va äna lite stressigt imorse kan jag ju lungt medge. Jag ville in i de längsta stanna hemma. Men jag är så sjukt tacksam över att jag gick. Har ju faktiskt ingen direkt anledning till att stanna hemma, mer än att jag inte orkar, och det är ju egentligen ingen anledning..
Bättre att "spara" dagar till "förfogande" till när man blir sjukt på riktigt, och måste vara hemma från skolan, faktiskt.

Nu är de bara måndag och tisdag kvar, skönt. Jag längtar till julafton. 1 vecka kvar. Skönt.
9 dagar kvar till jag sticker till värmen, skönt. Tror dock inte jag fattat de själv än att jag ska resa, för när jag tänker på det känner jag ingenting.. tror jag kommer hajja det dagen innan typ.

Är så jävla seg idag, hade massor med planer inför kvällen, men jag sket i alla. Att stanna hemma, äta gott och se på tv lät som en alldeles underbar fredag idag. Tror jag ska krypa till kojs riktigt snart faktiskt.
Imorgon blir de julklapps jakt, och då måste man ju faktiskt vara utvilad, när man ska "kriga" sig fram bland alla folk i affärerna.. Det är konstigt att jag aldrig lär mig att köpa julklapparna tidigare, jag är alltid ute i sista sekund, varje år. Skärpning på mig, 2011 får ej bli så.



ONLY GIRL IN THE WORLD

Jag vill verkligen börja blogga igen. Men jag känner ingen motivation. Kan bero på bloggdesignen, om jag gillar den, så känner jag alltid att de är roligare att skriva. Konstigt hur man funkar egentligen. Får ta ett snack med lillbrorsan och se om han kan ordna något snyggt.. jag menar, han går ändå på it/data linjen, och lär sig massor om dataprogrameringen och sånt. Han får bli mitt offer till att fixa detta, helt klart!

Annars då?
Jo det är bra med mig, jag är sjukt trött på skolan. Jag orkar verkligen inte mer, känner ingen drivkraft alls. Som denna veckan, va har jag åstakommit? Jag va hemma i måndags, gick halva dagen i tisdags, praktiserade i onsdags, va hemma idag, och nu sitter jag här och funderar på att va hemma imorgon med? Vad har hänt med mig? Känner inte igen mig själv! Lovet på tisdag är mer än efterlängtat kan jag säga.

Denna julaftonen ska vi fira med Daniel, Linda, Tindra & Alva. Det ser jag faktiskt fram emot, väldigt mycket! Knappt någonsin firat jul med dem, så julafton kommer nog bli väldigt bra iår.

2 dagar efter julafton sticker jag och Erica iväg till teneriffa i en vecka, det ska bli enormt skönt! Jag hoppas på fint väder bara! Men allt är bättre än Sverige, tror de kan va nyttigt för mig att komma bort, samla energi och ork. För jag är helt tom just nu.


RSS 2.0