DEN MEST VACKRA

Idag är det fredag, vilket innebär bästa dagen på veckan (enligt mig).
Och denna fredagen kunde inte vart bättre, började skolan vid 9, hade ett prov och sedan svenska där jag, Josefine och Johanna redovisade om Anna Maria Lenngren. Och efter de fick vi 3 sluta, och då var klockan bara 10:20, underbart!
Tycker allt Johanna och Josefine kan tacka mig, det är ju ändå pga av mig vi var tvugna att redovisa idag, då jag är ledig nästa vecka.. så ett tack tjejer, kan jag få höra ett tack? Haha ;)

Övningskört som bara den idag, och det har gått super. Det är kul att köra bil! Nu vill jag bara ha mitt körkort också, för sen, jäklar vilken frihetskänsla man kommer att få! Framför allt jag, som bor som jag bor.. ;)

Tror jag ska börja packa inför att jag ska iväg på söndag, vet dock ej vad jag ska packa med mig, får ju packa med mig tonvis med kläder, så många gånger om dagen som jag byter kläder ;) haha!
Men det löser sig nog, kanske packar imån, det är ju trots allt om 2 dagar jag åker.

Ut och njut i de vackra vädret! Puss på er



bilder från igår, i skolan


OM DU ÖNSKAR NÅGONTING RIKTIGT MYCKET

Tjabba!
Idag ska jag jobba med Malin Csete, det ska väl bli rätt najs. Alltid kul att träffa Malin och det är ju inte fel att tjäna pengar på köpet ;)

Jag vill resa utomlands! Tror dock inte jag är ensam om det, men men... får försöka ta tag i saken, en vecka med mamma hade inte vart fel. Men först måste jag skaffa körkort! :)

Har inte så mycket mer att säga. Livet för tillfället är rätt bra.
Pusselipuss!


FINARE FINNS INTE

Om våra tårar kunde bli en trappa och våra minnen en gränd, skulle vi gå rakt upp i himlen och hämta dig igen.

Våra ögon kan tindra, våra läppar kan le, men sorgen i våra hjärtan kan ingen se.

Är två fina dikter som jag och mamma tycker stämmer in på oss (mig, Mattias och mamma).

Vi saknar dig pappa, snart är de på dagen 10 år sedan du dog. Det gör ont, varje dag - varje sekund.


HELLRE EN BALL KALLE I KANALEN ÄN EN KALL BALLE I ANALEN


Jag och Anton för ett tag sedan, i mys kläder innan vi skulle gå och lägga oss.
Därav utseendet på oss båda... men man får bjuda på sig själv ibland :)


MONEY MONEY MONEY

Var på banken förut med mamma. Satt där i 1 timme och snackade med en dam om en himla massa saker. Så nu har jag öppnat ett eget resekonto som jag kommer sätta in 600 kronor på varje månad, superduper! ;D

Jag vill köpa en snygg, ljus jeans jacka, någon som kanske vet någon fin?
Har ingen koll, har inte shoppat på jätte länge.. men nu ska jag unna mig själv något! Så har ni nått tips, hör gärna av er på 0765507...... haha skoja, ni får gärna lämna en kommentar om ni vet någon :)


Det är väldigt kort tid man lever, om man tänker på hur länge man kommer vara död.

Idag började jag skolan vid 08:00, med psykologi. Var inte pigg imorse när klockan ringde 06:00!
Slutade 11:35 idag, vilket var enormt skönt, då kom mamma och hämtade mig, vilket var super härligt! Vart ute med Saga och gått för en stund sen, hur underbart väder är det inte då? Underbart!

Har inte så mycket mer att säga nu. Vi hörs!


KAJSA LOVISA MARKÄNGER (MATTSSON)

Vill bara skriva några rader om min bästa vän, - Kajsa.
Du kommer hur lite vi än träffas vara min bästis. Så som jag kan bete mig med dig, kan jag inte göra med någon annan. Kan vara precis hur jag vill och göra vad jag vill. Och sådan vänskap är svår att hitta!
Vi måste vårda våran vänskap, för jag älskar dig, från botten av mitt hjärta.


GLÖM INTE BORT ATT DU ÄR VÄRDELÖS

Kom hem för en stund sedan.
Suttit och kollat igenom min blogg en stund, från de att jag startade den. Haft den sedan 2007 så det är en del att kolla..
Det jag ville säga är att, herregud vilka "känslo" inlägg det var, varenda inlägg handla bara om känslor. Fy satan va skit jag mådde då, på den tiden. Nästan så jag glömt av det, men när man läser allt igen kommer känslorna tillbaka..
Usch, tur att man växt upp en aning, och lärt sig av allt. Trots att allt varit jobbigt. Ju mer motgångar, ju starkare blir man. Tro mig, jag vet vad jag snackar om. Är ett levande exempel på det, - faktiskt.

Apropå ingenting, jag, Anton, Oscar och Pontus ska föra in som vana att gå på bio på söndagar, haha! Ska försöka se Alice i underlandet nu på söndag, ska bli mys! :)

Mitt låttips för ikväll är: Try Sleeping With A Broken Heart - Alica Keys.
Lyssna på den, ni kommer inte bli besvikna. En känslo låt, kan man ju lugnt påstå.

Over and out, kiss!


Ån, (här brukar jag bada och hoppa från bron på sommaren, känns väldigt långt borta när man ser denna bilden..)

JÄRNVÄG


Satt och läste i körkortsboken idag, och plötsligt på en sida så står de om järnvägar, jag tittar på bilden, och tänker att de är jävligt lik min järnvägsövergång här hemma hos mig, men tänker att de ej kan vara de.. sitter och tittar på bilden lite mer, och inser; DET ÄR MIN JÄRNVÄG som är med i boken!!
Haha, tyckte det var rätt kul, av ALLA järnvägar i Sverige har de valt att fotografera den här hos mig som jag går över varje dag, i Härryda av alla ställen, hah!

Rätt coolt tycker jag.

Ha de! Kissss

VEM VILL GIFTA SIG

Idag i skolan gjorde vi brudbuketter. Fy satan vad pilligt, ni anar inte!
Men fick reda på att jag är ledig imorgon, vilket va sjukt skönt! Vill gå på bio eller något ikväll, får väl se om jag kan lösa det :)
Ni får ha det så bra.
Pusspuss!


Brudbuketten jag gjorde i skolan idag.

THE SUN IS SHINING


Imorse när jag gick ner till bussen så lös solen, vilket gjorde mig riktigt glad. Så satt och "sola" i busskuren innan bussen kom idag, wonderfull!


Såhär glad va jag på ett ungefär imorse, trots att jag fick sitta och kisa för att överhuvudtaget kunna se..

Fick reda på i skolan idag att jag fick VG i företagsekonomi, trots att jag bara fått G på de två prov vi har haft. Lärarens motivering för detta var att jag alltid vart delaktig på lektionerna, ifrågasatt, svarat på saker, intresserat mig för ämnet, helt enkelt tjötat på utav helvete. (Något jag och Johanna Savklint är kända för i klassen, fråga, fråga, fråga..) ;D
Och det arbete om ett företag (Xpress Repair) jag och Johanna gjorde, som vi redovisade om, var väldigt bra gjort tydligen, och redovisningen var super, vilket gjorde att jag fick VG!
Super glad blev jag! Så det lönar sig att ifrågasätta lärarna, det har jag lärt mig, det ger BRA betyg! ;)


Tog och övningskörde förut, åkte till härskogen och gick slingan med mamma och Saga.
Såhär vackert var det, solen hade precis gått ner.



Imorgon är det ingen praktik, vilket gör mig superglad. Vi ska vara i skolan och göra varsin brudbukett (vilket kommer ta HELA dagen). Men allt är bättre än praktik ;)


Vi hörs!
Kisselikiss!

AVATAR

I söndags var jag på bio och såg Avatar i 3D och fy fan va bra den var!!!
Var där och såg den med Oscar, Pontus och Anton, och kom hem vid 1 i söndags natt, vilket resulterade i att när jag skulle gå upp 5 timmar senare på måndag morgon (06:00), så va jag nära att avlida (kändes de som!) Men det var de värt, grym film, helt klart!


Pontus och en liten bit av Anton på bion i söndags kväll :)

RSS 2.0