ÄLSKADE SMÅ KUSINER

Just det! Glömde ju skriva om när jag passade Alva och Tindra igår!
Vi gick på en promenad, och jag slapp passa de själva, då Mattias kom och överraskade mig precis innan vi skulle ut och gå. Så de var perfekt att han kom, hade inte klarat att gå med en hund, en 5 åring och en 2 åring själv de 100 meterna som vi va tvungna att gå på landsvägen själv. Så Mattias, tack! :)

När vi sedan skulle äta så hittade jag inte Alvas haklapp och hon hade en sådan fin klänning på sig så jag tog av henne klänning så hon fick sitta naken upptill och äta sin mat (allt för att klänningen inte skulle bli smutsig), och detta tyckte Tindra var mycket märkligt. "-Malin, varför har Alva ingen tröja eller något på sig? Hon brukar alltid ha det när vi äter annars..?" Haha, Tindra är söt!

Dessutom de gulligaste med allt är att Alva är lite blyg för Mattias, så hon sprang hela tiden till mig om han typ pratade med henne, hon sökte skydd hos mig, för han är ju såååå farlig! ;) Hah, men sådant gör en glad, att de tyr sig till än :)
När vi gick på landsvägen så skulle jag bära Alva och hon är rätt tung vill jag tillägga, så frågade jag Alva om Mattias kunde bära henne istället, men då sa hon "nej" på sitt söta sätt och gömde ansiktet mot min axel, sötare får man leta efter! <3

Nog om det, ville bara skriva det med :)

Puss!


A HARD WORKING WOMAN

Idag har jag, Malin, Martin och Mattias jobbat nere hos Robban på Xpress Repair. Vi har rivit en hel övervåning, och jäklar va mycket gips damm och sådant man fått i näsan idag, har nog nyst 939575 ggr idag, - minst.
Vi fick pizza och hade de allmänt skoj där nere idag, alltid kul att vara med Malin, vi är ju som vi är när vi är med varandra, haha!

Trots att vi inte träffas alls ofta så är det ändå som att vi aldrig vart ifrån varandra när vi väl träffas, det är underbart, det är samma med Rebecca, kan gå flera år om det är så, men det känns ändå som man aldrig vart åtskillda när man väl ses.
Jag tror det bara kan kännas så med vissa i sin omgivning, och det är sådana vänner jag prioriterar högst, för man vet att de alltid finns där, fast man inte hört av sig till varandra eller setts på år och dar, det bara finns där, det är en självklarhet, det är underbart. Man behöver inte tänka så mycket, vänskapen är självklar i vått och torrt.

Iallafall, de var roligast när vi skulle riva taket där idag, jag och Malin hängde i en kofot för att försöka få ner gipstaket, och då kommer Niklas upp (en 19 årig kille som jobbar hos Robban), och skrattar åt oss, (med all rätt vill jag tillägga) så han tog tag i kofoten och högg ner hela taket åt oss, och jag och Malin bara skratta och tacka för hjälpen, haha.

Imorgon ska vi fortsätta vårt arbete, ska upp vid halv 9 imorgon, men det är de värt :)
Jag ska dessutom skaffa en ny mobil snarast då den jag har nu har gjort sitt.. jag behöver pengar!!!

Det var allt från mig idag, tack för mig ;)!


SAGA IS CUTE

Har glömt att säga att Saga har varit hos en hundfotograf i dagarna, jag ska beställa en stor tavla på henne. Men har skit svårt för att välja vilken bild av alla jag ska ta, finns sammanlagt 8 bilder men jag har valt ut 4 av dem, de jag tycker är bäst. Ni som läser kan väl säga eran åsikt, vilken av bilderna skulle ni valt?
Jag har mest fastnat för 2an och 4an, men även 3an för där ser hon så majestätisk ut typ, hah. Snälla hjälp mig! ;)



HALLO I STUGAN ÄNA

Idag åkte jag med 12 bussen in till stan för att möta upp min vän Kajsa där. Men på bussen från landvetter in till stan stöter jag på Olin som ska åka samma buss som mig in till stan, så det var trevligt värre att träffa henne och få snacka lite, för en gångs skull träffades vi i mer än 5 minuter iaf, ohhh! Hah.

Väl i stan möter jag upp Kajsa och vi går och kollar på jackor och stövlar, jag får köpt mig en stickad tröja typ, och ett par leggins, Kajsa köpte smink och nagellack.
Efter staden drog vi hem till Kajsa och gick sedan ner till ica och handlade dippgrejjer och sådant, sen tog vi de mest lungt typ. Mamma hämta mig hos Kajsa senare och nu är jag hemma och har laddat hem 14 suger som jag tänkte krypa ner i min säng och kolla på, najs najs.

Imorgon mellan 3 och 6 ska jag passa mina små kusiner Tindra & Alva alldeles ensam, önska mig lycka till! De är nog med en.. imorgon blir de två tjötande barn, aja, haha! Man får ställa upp för släkten :)

Puss och sov så gott!


A GOOD NIGHT

Hej!
Igår gjorde jag mitt perennlatin prov, och jag hoppas det gick hyffsat bra iallafall, skrev på allt iaf, men vet dock ej om jag skrev rätt på allt, då de va skit konstiga bilder på vissa blommor läraren Thomas visa upp, aja, det får gå som det går, hoppas på det bästa i alla fall :)

Idag ska jag fixa 2 tavlor till mitt rum, med hjälp av tyg som jag och mamma köpte igår, de ni .. ;)
Vid halv 4 ska vi hämta Alva, och efter de kanske de bär av till Ikea med henne, vet dock ej än. Hon ska iaf sova över här och det ska bli så mys, älskade skit unge.

Återkommer, puss!

TAKE MY HAND

Idag praktiserade jag, som jag ska göra alla onsdagar i 2an. Det är faktiskt riktigt gött att slippa skolan 1 dag i veckan. Idag när jag kom dit så ropade Monia "Hej sötnos, jag har mat med mig till dig idag!"
Det var hur gulligt som helst, hon hade med sig gulachsoppa till mig och Lisa (som också jobbade idag), eftersom jag och Monia förra veckan hade stått och diskuterat att det var så gott. Men jag hade sagt att jag inte kunde äta det utan cream fresch, så då hade Monia köpt cream fresch idag, endast för min skull! Snacka om urgulligt, sånt kan verkligen göra ens dag, så min matlåda jag hade med mig med kyckling och potatisklyftor behövde jag inte äta :)

Eftersom cheferna inte var där idag (det blir alltid en annan slags stäming när de inte är där, vilket är ur skönt), så var det as gött idag, jag Lisa och Monia hade skit kul hela dagen, och jag gjorde massa buketter och kransar osv.

Tills imorgon har jag naturkunskaps prov om skogen, och tills på fredag har jag narurkunskapsprov om insjöar och latinprov på perenn växter. Jag måste verkligen klara dessa proven på en MVG nivå då jag har som mål att få MVG i naturkunskap och växtkunskap, och även psykologi. YOU GO MALIN!!!

Imorgon är sista dagen jag slutar sent denna veckan för på fredag slutar jag 13:50, wiiihoo, längtar, haha!

xoxo


HELL YEAH

Skola idag då alltså, och hur underbart var det inte att börja 10:10 och sluta 13.30?! Ååh vad jag blev glad när vi fick sluta 40 minuter tidigare, underbara skola, hah!
Och det bästa med allt är att vi i fortsättningen kommer sluta 13:50 på fredagar, det är underbart om något! För jag har alltid fått sluta runt 16:00 på fredagar i alla år, så jag är superglad!
Något som inte är så roligt i veckan är att vi har 2 stora prov, 70 latin glosor vi ska kunna, och ett stort naturkunskapsprov om insjöar, kul...
Jag ser framemot helgen och lovet, det ska bli så otroligt skönt!

So long .. / Linnér

xxx


KALAS

Kalaset var trevligt. Tindra är urgo, Alva är urgo & Daniel är urgo.


Rebecca, jag & Tindra.


DIN DAG IDAG

Ska strax iväg på kalas för Tindra, som fyller 5, som nog redan alla vet vid det här laget, hah!

Jag ska fotografera födelsedagsbarnet, och pussa på henne. Och för en gångs skull säga till Tindra först, att "Tindra, jag älskar dig."
Så som alltid Tindra brukar säga till mig, att "Malin, jag ääääälskar dig". Så idag ska jag vara först ut utav oss två med att säga det! Det är så härligt när barn säger sådant, för de säger bara sånt de verkligen menar.
Grattis på födelsedagen hjärtat, jag ska lära dig allt jag kan igenom livet.
Jag älskar dig från botten av mitt hjärta.


Sötnosen när hon var liten.


JAG BLIR SÅ ARG

Nu får det fan vara nog!
Hur fan tänker "RASEN" människor egentligen?!! Hur kan man vilja plåga, döda ett annat djur, bara för att själv se liite snyggare ut t.ex?!
Ingen tänker på att djur varje dag får lida pga av oss människor, och knappt 1/4 av befolkningen (om ens det) bryr sig om att djuren lider! Hur tänker ni?! Ni tror att djur inte har känslor?! Att det inte gör så mkt, för det är inte lika smarta som oss människor?!
Visst, djur kan inte prata vårat språk, men vi kan heller inte prata deras, så hur fan då vet vi att det inte är lika smarta? Det kanske är skit smarta på sin grej?! Det kanske visst har känslor för sina barn, blir ledsna, arga, rädda osv!
 
Men nej, enligt nästan alla människor så är djur, just DJUR, alltså i stort sett inget värda. Jo, folk tycker dem är värda en sak, att plågas, att varje dag få smink, hårspray, ja allt vad dem nu kan hitta på, sprayade i ögonen, öronen, osv, bara så att VI människor ska se hur de kommer reagera, så vi sedan kan konstatera att den produkten var lugn, det hände inget märkvärdigt, eller OJ den produkten va ej bra, djuret dog ju till och med.
Men det kallar vi inte tortyr eller mord? Nej, det är forskning, som är helt laglig, det är helt laglig att ta kål på ett djur, för människors skull!

Ni som har djur där hemma, t.ex katt, kanin eller hund, inte skulle ni vilja att erat djur fick lida igenom sitt liv, pga av att någon eller några testade hemska saker på den varje dag, eller rev av kaninens päls (när kaninen levde) för att en annan människa skulle få en fin mössa?
INTE FAN SKULLE NI VILJA ERT LILLA SÖTA HUSDJUR DET?!
Men hur fan tänker ni då, bara för att ni kanske köpt det husdjuret för pengar och det är ert, så finns det 378327857934 andra djur där ute, som inte hade turen att kunna komma till ett hem, där den inte får lida, men ska de straffas för det då?! Ni har aldrig tänkt att det precis lika gärna kunde varit eran fina kanins päls i den jackan ni nyss köpte?!

Hade ni tyckt det vart kul, att födas upp till att odla fram fin lockig päls (tänker nu på får), för att sedan en människa ska komma och SKÄRA loss pälsen ifrån huden på mig, så ni får ett stort och saftigt köttsår, och sedan ska ni få gå runt och leva med det och LIDA? Djuren kan inte veta vad de har gjort för att förtjäna det här, för det har inget gjort oss, som förtjänar att vi ska få behandla dem såhär!

Vi behandlar djur dåligt, för att vi själva ska slippa få lida och för att vi själva ska ha snygga kläder på oss! Men är det värt det? Är det verkligen värt att t.ex köpa en ÄKTA skinn jacka? Eller en äkta päls, eller en tröja med bomull i som kan ha gjort att flera får fått lida?! Är det värt det, när det finns så många olika produkter, kläder nu på marknaden som inte testar eller TAR något ifrån djur?
Varför inte satsa på det, och skita fullständigt i allt skinn och päls, så djuren slipper lida?

Folk tror att det inte spelar någon roll om de köper det eller inte, det är en sådan liten skillnad, SÅ FAN HELLER! Om alla tänker så, hur fan ska det bli då?! Alla räknas, precis alla!
Människor som gör så här emot djur, förlåt men jag tycker inte dem förtjänar att leva, men har ni inte tänkt på att det är NI som gör att dem fortsätter hålla på så här eftersom folk fortfarande vill köpa saker som har djur inblandat?! Förlåt, men har ni ingen känsla i kroppen?!

Så får man ofta höra såhär: "men min mascara e så bra, vill inte ha någon annan, men äkta päls e ju as mkt snyggare än falsk, men denna hårsprayen är sååååå bra, finns ingen bättre, det spelar väl ingen roll om BARA jag köper den?"
Klart som fan att det finns bra produkter med, som inte testar på djur, men ni måste ju prova!

Min morfar sa alltid att människor som inte tycker om/bryr sig om djur, är inga bra människor, håll dig borta från dem.
Jag tror jag instämmer med min morfar.

JAG ÄLSKAR DIG TINDRIS

Jag är så fruktansvärt trött, en av de värsta veckorna jag vart med om. Arbetslivet är tufft må jag säga!
Att komma hem när de är mörkt ute är ingen höjdare direkt.
Imorgon ska jag iaf bara jobba till 1, alltså bara jobba i 3 timmar. Mamma hämtar upp mig i sävedalen då, och sen drar vi iväg på spa i ulricehamn, och de ska bli så OTROLIGT skönt, det behövs verkligen!!!!

Sötnosen Tindra fyller hela 5 år på söndag! Vart tar åren vägen?! Jag minns de som igår när hon föddes en måndag 18 oktober och jag gick i 6an, och jag fick ett telefonsamtal av mamma på morgonen innan mentorstiden med Britt-Marie att hon äntligen hade blitt född, 3 veckor försenad bara, hah! Vilken lycka jag kände då!

Jag minns även när Alva föddes, precis under de minutrarna vi tog skolfotot i 9an..

Nog om det, men jag tycker det är chockerade att min lilla underbara tjöt kusin är hela 5 år, herregud..



Världens bästa Linnér tjejer!! (+ Alva förstås!)

GODMORGON

DET SNÖAR UTE JUST NU!!!! :O
I OKTOBER MÅNAD, herregud...

Förlåt hann inte skriva igårkväll, kom hem sent och åt middag och sedan var de tv som gällde.
Idag ska jag massproducera allahelgonabegravningsgrejs och kransar.
Igår snittade jag hela dagen, så jag har skärt mig i fingrana och har as ont..


MÖBLERING

De blev ingen datastol, eller nytt skrivbord inköpt överhuvudtaget, köpte mig istället en grön matta, en blomma, en filt och ett bord.
Sen möblera jag om i mitt rum, orkade inte ha en stor 180 säng som tog all min yta, så jag satte sängarna som ett V istället typ. Mycket bättre! Som ni ser på bilderna är inte allt klart än på långa vägar, jag ska införskaffa mig mer filtar, ta bort den vita hyllan på väggen (den andra har jag redan tatt ner, ser förjävligt ut där just nu, men men), för där de sitter ska jag istället ha en LÅNG snygg tavla. Jag är helt inne på grönt, fastnat totalt för de, så kanske nån grönaktig tavla? Jaja, vi får väl se, och en grön datastol? Eller nja, får nog bli en vit ändå..
Aja, de är kul att möblera, de är ett som är säkert, måste till IKEA igen!
Hoppas alla ni haft en bra dag, puss!










NAMNSDAG

Idag har min pappa namnsdag, - Jarl.
Sådana dagar är alltid extra jobbiga, men jobbigast är nog ändå farsdag..

Nog om det... idag har jag städat här ute i friggeboden, de är superfint nu, älskar känslan av FRÄSCHT. Ska snart käka middag och sen åka till ikea med mamma, det är mycket jag behöver för tillfället, nytt databord/skrivbord, ny datastol och lite annat smått och gott. Jag kommer dock inte ha råd med både skrivbord och stol, så de får bli antingen eller.. aja, man kan inte få allt man vill ha i livet.
Hörs kanske sen!




Pappas dag idag!
Jag älskar dig.
/pappas flicka.

 


OYEEES

Godkväll!
Jag var som sagt och handla med mamma idag, och jag fick köpt mig en halsduk! Igår när jag var på allum med mormor så såg jag en halsduk som jag fastnade direkt för, men eftersom jag redan hade köpt så mycket då (tyckte jag) så ansåg jag mig inte ha råd med att köpa halsduken, så struntade i det.
Men sen igår så har jag i stort sett bara tänkt på den halsduken, att jag måste ha den, så idag åkte vi dit och jag fick köpt den, ibland måste man få unna sig något man verkligen vill ha! :)
Någon badrock/morgonrock blev de ej köpt, eller jo mamma köpte en ny och fräsch, men jag orka inte offra pengar på det så jag lånar Mattias morgonrock på fredag istället, mycket bättre ;)

Jag ska lägga in bilder på trosorna och bharna, och min UNDERBART älskade halsduk inom kort, jag lovar!

Och förresten är inte jag och mamma grymma?! Fyrhjulingen har stått "TRASIG" under över 1 års tid. Men idag fick jag och mamma nog, vi åkte till biltema och köpte ett nytt batteri, och sen när vi kom hem så bytte jag och mamma batteriet, och fixade med tändstiftet, och WHOOOLLA!!!!, så funkade den! Är man grymm eller vad? Jag hade fan glömt hur kul de är att köra den, så sjukt jävla kul så det finns inte.
UNDERBART att den funkar igen i alla fall och att jag och mamma grejjade de ensamma! :)
Rediga flickor.

 


MY DEAR

Jag säger bara JOHAN FALK i mitt hjärta, sjukt jävla bra filmer! Jag älskar dem!
Nu har tredje och fjärde filmen kommit ut, nu återstår bara 2 till! Jag såg på de två senast utkommna igårnatt och nu imorse, jag är helt fast, så himla kul när man känner igen sig, när de t.ex var inne på valhalla där jag har gympa, i nordstan osv, LOVE IT!

Nog om det, lördag idag, det är udnerbart rent ut sagt. Idag ska jag iväg och shoppa med mamma (trots att jag shoppade 8 par trosor, 2 bh, örhängen och en tröja igår med mormor), men jag behöver en halsduk!
Och en morgonrock som jag ska ha när jag och mamma åker på spa nästa helg :)

Puss så länge!

HOW IT FEELS

det känns som ett streck --------------------------------------------, inget går upp och ner, utan det är bara ett streck.

precis så känns det.

SICK AND TIRED

Godmorgon!
Idag stannade jag hemma från praktikplatsen, då jag har något så fruktansvärt ont i huvudet, inte det minsta kul. Så nu ska jag gå ut i friggeboden igen, krypa ner under täcket och se på film, medans de ös regnar utanför, bättre kan det inte bli! (jo huvudvärken kunde vara borta).
Puss!

HERE IS MY LIFE

Laddade över bilder från mobilen till datan idag, så här kommer en uppdate med bilder om den senaste tiden.


En "höst" oasis krans som man kan ha som dekoration på bord eller liknande. Jag gjorde denna i skolan och gav den sedan till Willy och Lisbeth (de jag jobbade i somras hos).



Sonja & Vera hade kul i skolan en dag ... (snygg jag blev då?!) hahhah!



Bukett i skolan, jag gjort.



Igår efter praktiken åt jag pizza med Malin, de va ett jävla tag sen vi sågs! Men det är så med hon och mig, hur länge vi än vart ifrån varann, är de som att vi aldrig vart ifrån varandra, det är underbart.



Buketter jag gjorde igår på praktik platsen.


Höstbuketter jag gjorde igår.


Nivåbuketter jag gjorde idag.


Höstbuketter jag gjorde idag.


Planteringar jag gjorde idag.




Bilder på blomsteraffären. Den är verkligen superfin!!


Förlåt för att bilderna är suddiga, mobilkameran är ingen hit direkt.
Idag jobbade jag med Monia och Lisa, aldrig jobbat med Lisa innan, men hon var supergo, vi var ett jätte gott team, bästa dagen av alla än så länge. Alltid skönt när inte ägarna är där, de blir liksom mer avslappnat på något sätt. Super dag helt enkelt, och jag har ätit godis hela dagen.... mår illa. Inte bra att de har så mkt godis på det stället alltså..

Nu ska jag in o duscha, o sen se idol, eller går de vid 8? Aja, får kolla. puss på er!


TA MIG HÄRIFRÅN

Nu är de bråttom, ska hinna packa ner min mat för idag, ha med mig ombytes skor, och byta väska innan klockan blir halv, då jag måste cykla!
Därför säger jag hej så länge, och jag är hemma till haöv 8 ikväll, underbart!

SAVE ME, PLEASE

Första praktik dagen. Jag håller redan på att dö. Börjar 10:00, eftersom bussarna ej stämmer och klaffar i allum får jag sitta där i 25 minuter på morgonen och vänta in sävedalsbussen, och samma gäller hem. Vilket betyder att jag får åka 08:44 bussen på morgonen för att hinna till 10, och jag kommer hem halv 8 på kvällen. Seriöst jag vill ta livet av mig!
Jag är välidgt tacksam och glad att Hamed åkte bussen med mig imorse :) Alltid kul att träffa honom, plus att han satt och vänta med mig i 25 minuter i allum, så Hamed, en ängel till dig, du gjorde min dag medans allt annat förstörde den!

Idag i blomsteraffären går självaste Klas Öberg (min gamla tyska lärare) in i affären och ska handla blommor, jag trodde jag skulle dö, så jag sprang till bakisidan och gömde mig (haha patetiskt jag vet), men ville verkligen inte att han typ skulle känna igen mig, när han betalade och pratade så fick jag flashbacks till 7an utav hans röst, när jag och Erica alltid satt längst fram i klassrummet och han älskade oss, hah.

Nu ska jag äta middag, liksom äta middag vid 8, jag åt senast mat halv 2 idag, ååh fy fan för det här!

ALLTING KAN GÅ ITU

Godkväll!
Idag fick jag införskaffat mig en ny sminkväska (den jag hade innan var under all kritik!), fick även köpt ett svart baslinne som alltid är bra att ha, fondation och en concealer.
Imorgon ska jag praktisera på Sävedalens blommor, och det innebär 3 bussbyten, usch! Dessutom kommer jag få sitta och vänta på terminalen i allum i 25 minuter på morgonen på Sävedals bussen, och så är de även hem, det känns så jävla segt, det är ungefär i klass med när jag och Kajsa praktiserade på Göteborgs djurskyddsförening, då missade vi alltid den bussen till Pixbo, så vi fick sitta 30 minuter i Mönlycke terminalen och vänta på morgonen.

Det enda posetiva med detta är att jag på morgonen på Måndagar, Tisdagar och Fredagar kommer åka 611 och 511an med Hamed! Plus han ska vara hygglig mot mig imorgon och ta en halvtimmes tidigare buss (för honom) bara för att sitta och vänta med mig i allum i 25 minuter. Det är jag tacksam över :)


Nu ska jag lägga mig i sängen och se på Johan Falk, vapenbröder.

Sovgott!

IBLAND SÅ

Imorse såg jag Johan Falk, gruppen för särkilda insatser, en film jag länge velat se på bio när den gick där, men aldrig gjorde.
Jag fastnade direkt för filmen (jag fullkomligt älskar Jakob Eklund som spelar Johan Falk i filmen!),  och det roligaste med hela filmen är att den är inspelad i Göteborg, så man kunde se min skola, korsvägen osv. Och att de ofta nämnde landvetter flygplats, jag älskar när man kan känna igen sig själv där filmen är inspelad. Stort plus till filmen!

Idag måste jag införskaffa mig en ny bh, akut behov utav det! Och lite olika smink saker, man är ju tyvärr inte lika brun längre som man var i somras, så de blir till att köpa en ljusare fondation nu, de gör ont i hjärtat, men jag ska inte sola solarium har jag bestämt!


Såhär ser dagens kläder ut.

Ha en bra dag!

I MISS YOU

Jag & mamma såg på ett program på 2:an.
Det handlade om 3 småbarns mammor, som mist sina män.
Det är exakt det som hände för min mamma, för mig & för Mattias för 9 år sedan.
Vi tre blev ensam lämnade kvar här på jorden.

När jag tänker tillbaka på tiden dem första dagarna efter pappas död så minns jag ingenting utav dem, absolut ingenting.
För jag var i sådan sorg och chock över det som hade hänt, jag var nog en levande zombie den första tiden.
Jag kände inte om jag var hungrig eller inte, jag visste inte om jag var trött eller inte, det enda jag visste var att min pappa var död, och att jag skulle göra vad som helst för att få han tillbaka.
Jag grät konstant. Jag grät verkligen 24 timmar om dygnet där i början.

4 dagar efter att pappa dött, gick jag till skolan. Jag minns att det var en fredag, och jag gick enbart för jag inte ville missa gympan.
De första dagarna i skolan var hemska! Alla gick runt och fråga hur han hade dött, och ingen hade medkänsla, förutom lärarna.
"Barnen" förstod ju inte att dem bara såra och rev i mitt redan söndriga hjärta när dem påminde mig om honom.

Jag minns en speciell gång, det var på morgonen när mamma hade släppt av mig och Mattias på fritids och vi skulle äta frukost. Jag åt flingor med mjölk och satt på kanten utav de långa bordet. Helt plötsligt utan förvarning började jag bara gråta. Alla tittade på mig och frågade varför jag grät, men jag kunde inte få fram ett ord.
En lärare som jobbade där som hette Franca (världens bästa!) gick fram till mig och tog mig i handen och gick in med mig i köket och satte mig på en stol, sedan kom hon med min tallrik så satte hon sig där med mig.
Hon frågade ingenting, hon räddade mig från allas tjat om varför jag grät. Det kommer jag aldrig att glömma.
Eller en annan gång när jag gick i 2:an så fick alla i klassen en lapp med en massa frågor på, som man skulle ta med sig hem och fråga sin pappa vad han jobbade med osv. Jag sa till min lärare att jag inte kunde göra det för min pappa är död, men då fick jag bara till svar att fråga min mamma istället.
Mamma blev vansinnig över den läxan.

Så fort någon nämner ordet pappa, får jag en hemsk känsla igenom hela kroppen. Men den försöker jag inte visa utåt, och ska jag själv säga pappa någon gång, är det liksom så det stockar sig i halsen och man måste kämpa för att inte låta tårarna rinna. Det är hemskt.

Tiden läker alla sår sägs det, men den som kom på det utrycket kan inte ha mist någon i hela sitt liv.
För det är ren bullshit, det stämmer inte alls. Tiden läker inte alla sår, så fan heller!!!

Efter tiden lär man sig att sätta på sig ett falsk leende och låtsas som ingenting.
Man går upp på morgonen gör sig iordning, går till skolan, åker hem från skolan, gör läxor, går och lägger sig, tänker, och gråter sig till sömns.
Man är så illa tvungen att klara sig, vare sig man vill eller inte.

OM JAG ÄGDE ALLT

Är på sådant bra humör idag (trots vädret)! :)
Värsta mys när regnet faller ner utanför, och man kan krypa upp i soffan/sängen och bara se på filmer, utan att få dåligt samvete. Sådana här dagar behövs!

Glömde berätta förut att igår kväll innan jag gick och la mig så ställde jag min väckarklocka på mobilen på 06:00, som jag skrev i några inlägg under. Och imorse när jag vakna utav att det ringer, så är jag HELT säker på att det är skola, och jag ska upp!!
Jag hör hur regnet forsar ner utanför, det är kolsvart ute, och det enda jag tänker på är: "fan jag ska ut med Saga i detta och kommer få cykla ner till bussen i ös regn!" Ni anar inte hur hemskt det kändes.
Några sekunder efter att alla tankar forsat genom mitt huvud kommer jag på att det är lördag och jag kan somna om och sova hur länge jag vill!!! Och den känslan var så jävla underbar! Tror jag ska införa det som en vana på helgen, att ställa väckarklockan ändå, bara för att få vakna och somna om igen...






IBLAND GÅR INTE ALLT SOM DU VILL

Så nu kom jag nyss hem från allum, mormor och jag hämtade upp Sonja så åkte vi dit tillsammans.
Men någon värst stor tävling var det inte? Vi träffade Johanna Steen och hennes pojkvän där, det var kul att äntligen få träffa honom! :)
Jag och Sonja hälsade på läraren Åsa, sedan drog vi, det va ju sjukt jävla tråkigt! Men då hade ju iaf läraren sätt att vi vart där, så mormor körde hem Sonja och sen åkte vi hem till mig.

Vädret suger, och jag är på film humör, häromdagen såg jag A WALK TO REMEMBER på film, (har sett den innan men de va ett tag sen), och herregud vad jag grät, se den!


JAG KÄNNER INGENTING

Nu har jag gått upp, ska närsomhelst käka frukost, därefter ta en promenad med Saga (i regnet?!)
och efter de fixa mig iordning för att sedan åka med mormor till allum och kolla på blomstertävlingen en stund.
Jag behöver SKOR! 


Avslutar med en bild på en nivåbukett jag gjort.


KUNG ÖVER SOMMARN OCH NATTEN


Och med den bilden säger jag godnatt, jag längtar efter att få krypa ner i min säng och sova ut, härligt!
(Tror till och med jag ska ställa mitt alarm på 06.00, för att imorgon bara stänga av det och somna igen..)

FUCK THE TRUTH

Känslorna bubblar inom mig, om allt och ingenting.
Det är så svårt att utrycka sig i ord, att sätta fingret på vad det exakt är.
Kanske är det hösten som gör sig påmind? Svin kallt ute och kolsvart när man går upp, och kolsvart ute runt 19:00 igen, kanske rent utav en höstgrej?
Men jag tror dock inte att hösten gör så jag känner som jag känner inför allt..
Vad ska man säga? Arg, irreterad, förbannad och hatisk är nog 4 ord som stämmer in på mig för tillfället.

Imorgon ska jag till allum en stund, för det är blomstertävling där imorgon, som Åsa (min lärare) tycker vi borde gå och se på, för det är inte ofta det är tävlingar inom blommor.
Så jag får väl ställa upp på det, skola på en lördag, hur go är den då?


Dagens outfit, med en pose!


RSS 2.0