I LOVE YOU

Säg något vi inte har gjort tillsammans. I december har vi umgåtts i 2 år, otroligt!
Malin Linnér & Anton Drevik.
Jag kommer alltid älska dig mest,  du har och kommer föralltid ha en speciell plats i mitt hjärta, vad som än händer. Du & Jag.

WHY ME?

Kajsa kom och räddade min kväll igår! Tack för det gumman, älskar dig!


EN VISS PERSON

Jag hatar dig mest utav alla människor som finns på denna jord, det finns ingen vidrigare, äckligare människa än du!
Jag känner ett sådant hat till dig, ett hat som jag aldrig trodde jag skulle kunna känna.
Jag har sagt det och säger det igen, jag hoppas du får all olycka i världen, för det är du VERKLIGEN värd.
Du är värd ett liv i rent helvete, det är du.
Men lugn lilla du, dina dagar kommer, va så säker!
Hur kan dina vänner ens vilja vara dina vänner?! Jag hade aldrig velat vara din vän, om jag så fick betalt för det, fy fan!
Jag trodde aldrig jag skulle kunna känna såhär om en person, trodde aldrig jag skulle kunna säga såhär hemska ord, eller önska någon så otur i livet, men med denna personen går det inget annat att göra. Hata är ett starkt ord, det vet jag, men jag överdriver inte, för:
JAG HATAR VERKLIGEN DIG!


TÄNK TILL FÖR FAN!

Nu får det fan vara nog!
Hur fan tänker "RASEN" människor egentligen?!! Hur kan man vilja plåga, döda ett annat djur, bara för att själv se liite snyggare ut t.ex?!
Ingen tänker på att djur varje dag får lida pga av oss människor, och knappt 1/4 av befolkningen (om ens det) bryr sig om att djuren lider! Hur tänker ni?! Ni tror att djur inte har känslor?! Att det inte gör så mkt, för det är inte lika smarta som oss människor?! Visst, djur kan inte prata vårat språk, men vi kan heller inte prata deras, så hur fan då vet vi att det inte är lika smarta? Det kanske är skit smarta på sin grej?! Det kanske visst har känslor för sina barn, blir ledsna, arga, rädda osv!
 
Men nej, enligt nästan alla människor så är djur, just DJUR, alltså i stort sett inget värda. Jo, folk tycker dem är värda en sak, att plågas, att varje dag få smink, hårspray, ja allt vad dem nu kan hitta på, sprayade i ögonen, öronen, osv, bara så att VI människor ska se hur de kommer reagera, så vi sedan kan konstatera att den produkten var lugn, det hände inget märkvärdigt, eller OJ den prudkuten va ej bra, djuret dog ju till och med. Men det kallar vi inte tortyr eller mord? Nej, det är forskning, som är helt laglig, det är helt laglig att ta kål på ett djur, för människors skull!

Ni som har djur där hemma, t.ex katt, kanin eller hund, inte skulle ni vilja att erat djur fick lida igenom sitt liv, pga av att någon eller några testade hemska saker på den varje dag, eller rev av kaninens päls (när kaninen levde) för att en annan människa skulle få en fin mössa? INTE FAN SKULLE NI VILJA ERT LILLA SÖTA HUSDJUR DET?!
Men hur fan tänker ni då, bara för att ni kanske köpt det husdjuret för pengar och det är ert, så finns det 378327857934 andra djur där ute, som inte hade turen att kunna komma till ett hem, där den inte får lida, men ska den straffas för det då?! Ni har aldrig tänkt att det precis lika gärna kunde varit eran fina kanins päls i den jackan du nyss köpte?!

Hade ni tyckt det vart kul, att födas upp till att odla fram fin lockig päls (tänker nu på får), för att sedan en människa ska komma och SKÄRA loss pälsen ifrån huden på mig, så ni får ett stort och saftigt köttsår, och sedan ska ni få gå runt och leva med det och LIDA? Djuren kan inte veta vad de har gjort för att förtjäna det här, för det har inget gjort oss, som förtjänar att vi ska få behandla dem såhär!
Vi behandlar djur dåligt, för att vi själva ska slippa få lida och för att vi själva ska ha snygga kläder på oss! Men är det värt det? Är det verkligen värt att t.ex köpa en ÄKTA skinn jacka? Eller en äkta päls, eller en tröja med bomull i som kan ha gjort att flera får fått lida?! Är det värt det, när det finns så många olika produkter, kläder nu på marknaden som inte testar eller TAR något ifrån djur? Varför inte satsa på det, och skita fullständigt i allt skinn och päls, så djuren slipper lida?

Folk tror att det inte spelar någon roll om de köper det eller inte, det är en sådan liten skillnad, SÅ FAN HELLER! Om alla tänker så, hur fan ska det bli då?! Alla räknas, precis alla!
Människor som gör så här emot djur, förlåt men jag tycker inte dem förtjänar att leva, men har ni inte tänkt på att det är NI som gör att dem fortsätter hålla på så här eftersom folk fortfarande vill köpa saker som har djur inblandat?! Förlåt, men har ni ingen känsla i kroppen?!
Så får man ofta höra såhär: men min mascara e så bra, vill inte ha någon annan, men äkta päls e ju as mkt snyggare än falsk, men denna hårsprayen är sååååå bra, finns ingen bättre, det spelar väl ingen roll om BARA jag köper den? Klart som fan att det finns bra produkter med, som inte testar på djur, men ni måste ju prova!
Som min morfar alltid sa, om en människa inte tycker om djur, då är det något fel, håll dig så långt borta från den personen som möligt, för något är fel i huvudet då.
Jag tror jag faktiskt instämmer med min morfar.

JOHANNA

Hallo!
Igår kom Johanna till mig, vi gick en liten promenad (men de började regna så vi gick hem igen). Därefter såg vi ensam mamma söker (BÄST)! Sedan började någon film, typ 40 år och oskuld som vi kikade på. Vi åt även våfflor med grädde, mums!
Idag åkte vi in till stan. Efter att Johanna hade prövat min mössa igår ett antal ggr, så köpte hon en likadan mössa idag, fast svart. Vi gick även runt överallt och letade skor till mig, men alla i min skostorlek va slut .. Men nu har vi ringt och paxat undan ett par 37:or i kållered, som jag och mormor ska hämta imorgon. Vi gick på café Vanilj och drack varm oboy, Johanna åt nån vit sak som va skit söt, och jag en fralla med ost och skinka, as gott!

Men jag e nog världens dummaste människa, jag skulle ta tag och plugga nu inför provet på måndag, då upptäcker jag att jag glömt boken som man ska plugga i skolan!! Så jag fick skicka iväg ett snabbt sms till min handledare Åsa och fråga om skolan va öppen under denna veckan så jag kunde hämta boken, efter en stund ringer hon upp mig och säger att den är det. PHU! Tack att man har en sån bra lärare som alltid svarar på ens frågor!
Så imorgon blir det att åka till kållered med mormor och därefter hämta upp min bok i skolan. Efter det får det bli att vara med Anton, saknar honom!

Bilder från igår och idag:


vrf vi glänser så mkt i ansikterna var för att vi precis hade kommit in från regnet :)


haha, meningslös bild!


kafé vanilj - fy fan va gott!

TRUST ME?

Hallo!
Igår var jag på så dåligt humör så jag gick och la mig innan 22:00, och sov sedan till 11:20 idag (trodde jag), men klockan var visst bara 10:20 pga att vi ändrat tiden inatt.
Nu är jag iaf utsövd, gott är det.
Jag, mamma och Mattias ska dra till allum nu, (Mattias vill ha en egen sjal, då han hela tiden lånar min nu för tiden, hah).
Vädret gör mig på dåligt humör!

dagens kläder, slappt och mysigt.

HÖST

Jag suger på att uppdatera, jag vet.
Igår var Anton här, vi kolla idol, och lite annat. Imorse åkte han hem.
Jag och mamma åkte över till Lerum förut, där hittade jag mig en tröja, och gissa vilken färg det var på den? ROSA.
Jag fullkomligt älskar skarpa, klara färger så det verkligen lyser om än, så det var inget snack om saken att slå till att köpa den, när de bara kostade 100 kronor på rean! (bilder nedan).

Nu ska snart jag och mamma möblera om i storarummet, hoppas det blir najs!
Puss


(suddig bild, vet)


WEEKEND

Halloj!
Ingen idé att be om ursäkt längre, hah!
I fredags stannade jag kvar i stan efter att vi slutat skolan, Sonja och jag åkte till Nils Erisson terminalen (Sonja skulle ta bussen därifrån hem istället) och jag skulle möta upp Anton där. Jag och Anton gick och tittade i lite affärer, sedan åt vi på McDonald's (blev ni chockade nu?!) hah! Efter det åkte vi till Bergakungen för att hämta ut biobiljetterna till Patrik 1,5. Jag, Anton, Anjelica och Thomas skulle nämligen se den.
Sedan satt jag och Anton och vänta inne i bergakungen ett tag (filmen började 18:30, och vi hade ingenting att göra). Jaja, iaf , filmen va skit bra, och efter bion skjutsa Thomas hem mig och Anton hem till mig.

Lördag var Daniel och hela hans familj bjudna hit på Middag, det var mysigt och på kvällen kom även Anton hit. ÄLSKLING!

Söndag var jag med underbara söta lilla Kajsa, vi hade en enormt mysig och kul söndag! <3

Min helg har vart fullspäckad, men enormt kul.

Jag älskar dig mer än något annat i hela världen Anton <3

I WILL ALWAYS LOVE YOU

9c, jag tror ingen kan förstå hur mycket jag saknar er.
Eller jo, kanske, ni som ingick i 9c kan nog förstå, för det är bara vi som vet vilken go gemenskap vi hade, hur kul vi hade, hur vi klarade allt tillsammans, hur roliga saker vi hittade på mm.
Vanligt folk tycker jag är dum i huvudet när jag säger att jag saknar er, när jag pratar om er i stort sett hela tiden, folk bli arga och irriterade, men dem fattar inte, de hade det nog inte som vi. De hade nog inte likadan sammanhållning i sin klass, såsom vi hade.

FY FAN VAD JAG SAKNAR ÖNNERÖDSSKOLAN OCH MIN UNDERBARA JÄVLA KLASS 9c! Jag kommer alltid älska er, någonstans där inom mig. Min högsta önskan nu är att få åka till önnerödsskolan imån, och allt var som vanligt, om jag så skulle få sluta vid 18:00 imån, så hade jag gjort det, bara för att få känna på allt - en sista gång.

Jag drömde häromdagen att alla vi hade vart ute på gymnasiet i ungefär 2 månader, vi trodde vi skulle få stanna där, men då ringer Maria alla oss och säger att vi ska tillbaka, att de bara var ett prov på vad vi klarade av, och jag minns glädjen jag kände, jag var så lycklig, så nästa dag kom alla till klassrummet, precis som vanligt, därefeter vaknade jag upp, och blev så sjukt besviken så det fanns inte, jag hade önskat det var sanning ..


Jag saknar min bästa kompis Kajsa Mattsson, som jag alltid träffade varje dag och snackade med, nu är det typ aldrig, det är förjävligt. Vill bara krama dig NU!

Jag kansk e patetiskt, men jag gråter nu ..
Härligt att få ur sig allt, GONATT.


RSS 2.0