VEM VILL GIFTA SIG

Idag i skolan gjorde vi brudbuketter. Fy satan vad pilligt, ni anar inte!
Men fick reda på att jag är ledig imorgon, vilket va sjukt skönt! Vill gå på bio eller något ikväll, får väl se om jag kan lösa det :)
Ni får ha det så bra.
Pusspuss!


Brudbuketten jag gjorde i skolan idag.

Kommentarer
Postat av: F E L L A N

är det du som är denna syster till denna broder som jag sårar? jag gissar på det iaf och då vill jag fråga, vad fan har jag gjort din bror nu då? :)



tacksam för svar

2010-03-03 @ 22:29:33
URL: http://fellans.devote.se
Postat av: Malin

Yes jag är systern till brodern du sårar. Där har du svaret. Snälla lägg av med det.. jag ber dig vänligt.

Inte kul att se sin bror må skit, pga någon annan.

Hoppas du förstår.

2010-03-03 @ 23:22:00
Postat av: F E L L A N

du har fortfarande inte berättat vad det är jag gjort honom och du verkar inte själv veta det heller efter att jag pratade med mattias. du har ingen aning om vad vi kan ha pratat om, bråka om eller vad det nu kan vara vi gjort eller gör så jag tycker inte att du ska lägga dig i heller. Men när en familjemedlem till mattias och iaf hans syster lägger sig i känns det som att jag gjort något väldigt fel och frågar därför mattias vad jag gjorde för att just du ska reagera men det visste inte han och enligt honom visste tydligen inte du heller varför du skrivit så till mig.



Det är lugnt nu iaf, du slipper mig och lär inte se mig med mattias något mer nu heller kan jag tänka mig. Och det är inget JAG har valt själv i denna stund, det verkar bara ha blivit så nu.



hoppas du känner dig lugn över allt detta nu, finns inget att oroa sig över mattias för längre!

2010-03-05 @ 18:40:49
URL: http://fellans.devote.se
Postat av: Malin

Jag vet PRECIS vad du gjort mot Mattias och inte. Jag och Mattias pratar om ALLT. Vi är sådana.

Och din blogg visar rätt mycket också. Min åsikt är mellan ert (konstiga?) förhållande, att det har varit att DU ska få umgås och "hålla" på med vilka killar du vill, medan Mattias har vart kontrollerad utav dig. Han får ej träffa tjejer (helst) och gör han de, så ringer du honom osv. (för att ha koll).



Erat förhållande påminner sjukt mycket om mitt och Antons de första 2 åren.

Anton trodde han fick göra vad han ville, ligga med vem han ville, vara med med han ville, men trodde ALLTID att jag skulle finnas kvar vid hans sida, vad han än gjorde. Vilket jag fanns, de första 2 åren. Sen fick jag nog, orkade inte bli mer sårad! Så jag började vara med andra, för att sätta stopp. Han skulle inse att jag ej skulle godta att han fick göra va han ville, medan jag inte fick det.

Vilket han fatta.



Så det jag vill säga med det är att jag och Mattias har ungefär varit i samma sits. Första kärleken som Anton var för mig och som du var för Mattias, är alltid den jobbigaste!

Nog om det, som sagt det jag ville säga är att jag kan verkligen FÖRSTÅ Mattias känslor, om hur ledsen han känner sig, sviken, sårad utav dig, när du är med andra osv.

Han har aldrig velat ens gå in på din blogg och kolla, endast för att han är rädd för att se/läsa något som skulle såra honom. Och en gång i tiden var jag exakt likadan, som honom.

Så jag känner medlidande för min bror, när hans nedstämdhet, besvikenhet, ledsamhet går ut över mig och mamma, pga det du gör emot honom. För jag vet hur de känns!



Och jag har aldrig hatat dig om det är de du tror. Om det blir du och Mattias en vacker dag, så är jag fine med det, självklart, bara min bror är lycklig, och du behandlar honom med den respekt han förtjänar.

2010-03-05 @ 22:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0