HELLRE EN BALL KALLE I KANALEN ÄN EN KALL BALLE I ANALEN


Jag och Anton för ett tag sedan, i mys kläder innan vi skulle gå och lägga oss.
Därav utseendet på oss båda... men man får bjuda på sig själv ibland :)


Kommentarer
Postat av: F E L L A N

jag vet vad du sagt om mig till andra, att du sa "felicia är en äcklig och ful fjortis som röker och dricker", hur kul tror du det är att höra av sin pojkväns syster(då vi var tillsammans)? verkligen inte det minsta roligt. Du har snackat skit om mig, det vet jag. Jag vet också att du blev irriterad på sandra för att hon inte ville berätta vem det var jag haft sex med.



Jag vet att du har sagt illa saker om mig, och mattias vet också att jag alltid känt mig illa omtyckt av dig eftersom jag fick höra så mycket.



Det jag skrev i bloggen var BARA för att JAG blir så fruktansvärt irriterad av att du säger att du inte snackar om mig när jag vet att du gjort det. det var mitt sätt att avreagera mig och jag nämnde aldrig några namn, så lågt sjunker jag inte.



Okej, du tycker att jag är omogen osv men jag har ALDRIG sagt ett enda ont ord om dig! det jag har sagt är till mattias "jag vet inte vad jag gjort för att malin ska tycka illa om mig" och han har svarat "nej jag vet inte heller, hon har ingen anledning till det". Så han har också ansett att du inte tycker om mig i stort sett.



jag har aldrig med avsikt velat såra mattias, han är den enda jag tyckt om på riktigt och jag är bara en korkad tjej som inte tänkt mig för på vad jag gjort, det är jag fullt medveten om. Jag fick höra nästan varje dag att jag var dålig för mattias och att han förtjänade bättre och det visste jag att han gjorde.



jag kan bara hoppas att han får det bra med jenniefer nu, verkligen.



hoppas du inte tror att jag sårat din bror med mening eller att jag tyckt om att såra honom heller för den delen. jag älskade din bror

2010-03-15 @ 17:59:24
URL: http://fellans.devote.se
Postat av: Malin

Jag har ALDRIG sagt "Felicia är en äcklig och ful fjorttis som röker och dricker." Det jag har sagt är; hon verkar lite fjortis, för hon röker och dricker". Jag har aldrig sagt att du är ful och äcklig, och det är en jävla stor skillnad!

Att Sandra ej ville säga vem du hade haft sex med blev jag INTE alls arg på henne för, jag undrade bara varför, och sen var det bra med det. Jag blev då rakt inte arg?!

Så det "illa" jag sagt om dig är de med fjortis, rökning och drickning. Sen har jag också sagt till Mattias att du INTE är snäll emot honom att han ej ska acceptera att bli behandlad så som du behandlade honom, att han måste göra något åt saken osv. Du ska bara veta hur mycket jag och min bror snackat om dig, både bra saker och dåliga saker om dig. Har aldrig bett han lämna dig för alltid, eller något liknande, det jag bett honom är att få dig att INSE att du ej kan behandla honom som du gjort, för då "sticker" han. Och de sa jag i hopp om att du också skulle inse, och det kanske skulle kunna bli bra mellan er?

Nu blev det ju inte så..



Mattias vet mycket väl om min uppfattning utav dig, och den har ej vart bra, då du enbart har sårat honom under en väldigt lång period. Hur ska en syster kunna tycka om sin brors "tjej" eller va ni nu var, när hon enbart bara sårar honom? Tror ingen skulle göra det.

Men har jag bemött dig illa när du varit här, hemma hos oss, trots min uppfattning? Nej, just precis. För Mattias gör sina egna val i livet, och det ska han få göra, men han ska få höra mina uppfattningar. Och vad han än väljer att göra i sitt liv, så kommer jag stå vid hans sida, men alltid säga vad jag tycker, men stötta honom i de val han gör, oavsett om valen är som jag vill, eller som han vill.



Om du nu aldrig med avsikt velat såra Mattias som du skriver, så förstår jag inte hur du resonerar?

Hur kan man bli så dum i huvudet så man tror att "det sårar inte honom man jag kysser honom" "det sårar inte honom om jag ligger med honom" det sårar inte honom att jag är med en utav hans vänner och sover med honom" det sårar inte honom om jag lägger upp denna bilden på mig och en annan kille som pussas".

Inte med avsikt? Aldrig tänkt bakvänt? Det hade inte sårat dig om Mattias, kysser en annan? Ligger med en annan? Lägger ut en bild på honom och en annan pussandes på datan? Sover i samma säng som en utav dina vänner en natt och pussas och håller på?

Det är du alltså helt fine med att han skulle kunna göra emot dig, utan att du skulle bli sårad?

Skulle inte tro det! Man kanske ska tänka innan man agerar? Och tänka sig "hade jag vart glad på honom om han gjorde såhär med en annan?" Tror tyvärr dock ej du tänkt en endaste gång. Utan alltid trott att Mattias ska finnas kvar, vad du än gör.

Som jag också redan sagt, var det exakt så det var mellan mig och Anton, fast tvärtom. Anton var som du. Men han lärde sig ett och annat.

Tror säkert att du alltid älskat Mattias, tvivlar inte en sekund på det. Men en person man älskar, behandlar man ej så som du gjort. Och jag hoppas du insett det nu efter allt. Vilket jag tror du gjort.



Som sagt, skulle det bli ni igen en vacker dag, så är jag fine med det, så länge du behandlar han som han förtjänar.

Det enda jag vill är att se min bror lycklig. Och ingen människa i hela världen ska få kunna förstöra det.



No hard feelings.

2010-03-15 @ 19:14:27
Postat av: F E L L A N

jag och patrik "låg inte och pussades och höll på", inte alls. allt det andra med att jag legat med en annan kille osv har bara varit för att jag och mattias skulle försöka komma över varandra, vi trodde att vi gjorde det bäst genom att vara med andra därför strulade han också med hanna bland annat.



När jag låg med denna killen eller la ut den pussbilden var då jag och mattias sagt att vi skulle försöka komma över varandra efter ett år fram och tillbaka men det gick ju ändå inte så bra förän nu då.



Jag vet inte vad jag ska säga mer nu iaf, jag saknar mattias som min vän för vi är inte ens vänner längre och det var egetligen vad vi lovat varandra, att ändå alltid försöka vara vänner men det blev som det blev med det. Detta leder ju faktiskt ingen vart heller för det enda vi gör är att kasta "skit" fram och tillbaka på varandra.



jag är ledsen att jag sårat mattias och att det gått ut över eran familj, mattias vet också att jag inte med avsikt velat allt detta. Jag har trivts hemma hos er, det har jag verkligen. jag har aldrig vantrivts eller känt dåliga vibbar från dig när jag väl är hemma hos er.



Jag hoppas att detta får dig lugn nu eller vad man nu ska säga, jag och mattias har ändå inget med varandra att göra längre, så jag ska inte såra honom mer

2010-03-15 @ 19:31:41
URL: http://fellans.devote.se
Postat av: ..

men åhh vad du tjatar om anton..sluta följ efter honom som en svans..

2010-03-16 @ 09:24:45
Postat av: Malin

följa efter honom som en svans..? hah

2010-03-16 @ 15:04:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0