TÄNK TILL FÖR FAN!

Nu får det fan vara nog!
Hur fan tänker "RASEN" människor egentligen?!! Hur kan man vilja plåga, döda ett annat djur, bara för att själv se liite snyggare ut t.ex?!
Ingen tänker på att djur varje dag får lida pga av oss människor, och knappt 1/4 av befolkningen (om ens det) bryr sig om att djuren lider! Hur tänker ni?! Ni tror att djur inte har känslor?! Att det inte gör så mkt, för det är inte lika smarta som oss människor?! Visst, djur kan inte prata vårat språk, men vi kan heller inte prata deras, så hur fan då vet vi att det inte är lika smarta? Det kanske är skit smarta på sin grej?! Det kanske visst har känslor för sina barn, blir ledsna, arga, rädda osv!
 
Men nej, enligt nästan alla människor så är djur, just DJUR, alltså i stort sett inget värda. Jo, folk tycker dem är värda en sak, att plågas, att varje dag få smink, hårspray, ja allt vad dem nu kan hitta på, sprayade i ögonen, öronen, osv, bara så att VI människor ska se hur de kommer reagera, så vi sedan kan konstatera att den produkten var lugn, det hände inget märkvärdigt, eller OJ den prudkuten va ej bra, djuret dog ju till och med. Men det kallar vi inte tortyr eller mord? Nej, det är forskning, som är helt laglig, det är helt laglig att ta kål på ett djur, för människors skull!

Ni som har djur där hemma, t.ex katt, kanin eller hund, inte skulle ni vilja att erat djur fick lida igenom sitt liv, pga av att någon eller några testade hemska saker på den varje dag, eller rev av kaninens päls (när kaninen levde) för att en annan människa skulle få en fin mössa? INTE FAN SKULLE NI VILJA ERT LILLA SÖTA HUSDJUR DET?!
Men hur fan tänker ni då, bara för att ni kanske köpt det husdjuret för pengar och det är ert, så finns det 378327857934 andra djur där ute, som inte hade turen att kunna komma till ett hem, där den inte får lida, men ska den straffas för det då?! Ni har aldrig tänkt att det precis lika gärna kunde varit eran fina kanins päls i den jackan du nyss köpte?!

Hade ni tyckt det vart kul, att födas upp till att odla fram fin lockig päls (tänker nu på får), för att sedan en människa ska komma och SKÄRA loss pälsen ifrån huden på mig, så ni får ett stort och saftigt köttsår, och sedan ska ni få gå runt och leva med det och LIDA? Djuren kan inte veta vad de har gjort för att förtjäna det här, för det har inget gjort oss, som förtjänar att vi ska få behandla dem såhär!
Vi behandlar djur dåligt, för att vi själva ska slippa få lida och för att vi själva ska ha snygga kläder på oss! Men är det värt det? Är det verkligen värt att t.ex köpa en ÄKTA skinn jacka? Eller en äkta päls, eller en tröja med bomull i som kan ha gjort att flera får fått lida?! Är det värt det, när det finns så många olika produkter, kläder nu på marknaden som inte testar eller TAR något ifrån djur? Varför inte satsa på det, och skita fullständigt i allt skinn och päls, så djuren slipper lida?

Folk tror att det inte spelar någon roll om de köper det eller inte, det är en sådan liten skillnad, SÅ FAN HELLER! Om alla tänker så, hur fan ska det bli då?! Alla räknas, precis alla!
Människor som gör så här emot djur, förlåt men jag tycker inte dem förtjänar att leva, men har ni inte tänkt på att det är NI som gör att dem fortsätter hålla på så här eftersom folk fortfarande vill köpa saker som har djur inblandat?! Förlåt, men har ni ingen känsla i kroppen?!
Så får man ofta höra såhär: men min mascara e så bra, vill inte ha någon annan, men äkta päls e ju as mkt snyggare än falsk, men denna hårsprayen är sååååå bra, finns ingen bättre, det spelar väl ingen roll om BARA jag köper den? Klart som fan att det finns bra produkter med, som inte testar på djur, men ni måste ju prova!
Som min morfar alltid sa, om en människa inte tycker om djur, då är det något fel, håll dig så långt borta från den personen som möligt, för något är fel i huvudet då.
Jag tror jag faktiskt instämmer med min morfar.

Kommentarer
Postat av: kajsa

finns bara sanning i det du skriver.

2008-10-27 @ 23:38:40
URL: http://klm.blogg.se/
Postat av: Malin Linnér

det är det enda det gör, kan inte andra fatta det? ååh, djurplågare!

2008-10-27 @ 23:42:22
URL: http://malinlinner.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men va fan, du fattar väl att djuren inte lever när dom skär av pälsen! Hahhaha

2008-10-28 @ 09:26:26
Postat av: kajsa

svar till anonym: om du inte visste det så gör dom det! dom drar av den när djuren är levande. säg inte nått som du inte vet något om.

2008-10-28 @ 12:53:28
URL: http://klm.blogg.se/
Postat av: Malin Linnér

haha, det här gör så jag skrattar, anonym, tycker du ska sätta dig in mer i allt, om hur det egentligen ligger till, innan du yttrar dig. hah!

2008-10-28 @ 14:40:14
URL: http://malinlinner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0