SNÖWOMEN

Idag byggde jag en snögubbe tillsammans med Saga som bara attackerade mina "bollar" när jag snurrade dem.
Min snögubbe (snökvinna) fick bröst och en jätte fin näsa, haha! Jag tror hon ska få heta OLGA :)



NYHETERNA IDAG

Jag är ledsen att jag inte kunnat blogga de två senaste dagarna, nu precis när jag kommt igång med det ordentligt!
Men det är så att min internet fuckar sönder för tillfället, jag hatar donglar! De har spärrats för jag har andvänt för mycket MB eller va det är, det blir visst så när man är mkt inne på youtube och kollar osv (där här du Kajsa, och även Anton!) ;) ni som ej trodde på mig. Så ja, nu har jag inget fungerade intenet, sitter på min brors data nu.

Hade mitt latinsnittsblomprov idag, gick sådär, hoppas på VG i alla fall!
En polis va i skolan idag och snacka, fick lära mig en hel del intressant. Jag gillar poliser!

Måste dra nu, puss, återkommer när mitt intenet behagar funka igen (om typ en månad).

Puss

SUN, SUN, SUN

Jag var aldrig med på gympan idag. Hade alldeles för ont i foten, då jag tog helt fel skor idag som var exakt i jämnhöjd med såret, så för varje steg jag tog skavde det som fan, så jag slutade 11:20 idag.
Jag satt ju och vänta ensam i skolan idag i en timme som ni då redan vet eftersom jag skrev de i mitt förra inlägg, men jag glömde säga en sak då. När jag satt och vänta utanför klassrummet idag på att lektionen skulle börja så ringlade det värsta långa kön utanför scandinavium för något biljeppsläpp, men vet något vilket biljettsläpp det var?

Nu har jag skrivit klart mina 3 dokumenationer och det känns väldigt skönt! Nu kan jag bara koncentrera mig på att försöka lära mig latinen tills på torsdag!
Nu ska jag och min kära moder ut med Saga och gå i det fina vädret, blir glad när solen lyser!! Fast, vem blir inte det?



Bild på kön utanför scandinavium idag.

Puss!

IN THA SCHOOL

Sitter i skolan nu. Åkte in tidgare idag, för att sitta och hålla Therese sällskap här i en timme, men de visade sig att hon var sjuk! Så har fått sitta här ensam i en timme nu, men min snälla datakunskaps lärare släppte in mig i datasalen. Hon är snäll hon. Var ju inte här igår och hon är även min engelska lärare, så nu gav hon mig en massa papper och läxor, det tycker jag var mindre snällt, men men .. :)

Fått jätte ont i mitt sår igen, skon skaver som fan. Vet inte om jag kan vara med på gympan eller inte faktiskt, sjukt ont gör det, nästan så jag haltar igen. Nu börjar min lektion om 10 minuter så jag ska väl återgå till att läsa min engelska bok innan datakunskaps lektionen börjar.

Vi hörs sen! Puss

STOR FAMILJ?

Jag såg på "familjen annorlunda" för en stund sen. Det går varje måndag klockan 20:00 på tv4. Jag får sådana starka känslor när jag ser på det pogrammet. Jag skulle okså vilja bo i en sådan stor familj, med massor utav syskon i olika åldrar! Man skulle aldrig ha tråkigt, det finns alltid någon att hitta på nått skoj med.
Jag tror barn som växer upp i en stor familj blir väldigt speciella och bra personer, det får mycket "på köpet" eller hur man ska förklara det. Jag önska jag var ett sånt barn när jag ser på det programmet!

Sedan tänker jag även på om jag skulle vilja skaffa mig en sådan stor familj? Jag tror jag lätt hade klarat det, och tyckt det var roligt men slitigt. Men den stora frågan jag ställer det är; hur har de råd ekonomiskt med så många barn? Blöjor hit och dit, jackor, skor, MAT, osv. Det får jag inte ihop. Men hade jag haft pengarna och den rätta mannen så tror jag fan jag lätt skulle kunnat ha 5 barn i alla fall! Tänk vilken go gemenskap syskonen får.

Nej nog om detta, jag ska inte skaffa barn på ett bra tag! Men tänka det får man ju ..


FÖR DIN SKULL

Fick ta bort mitt förra inlägg om de olika partierna, då Johanna ej ville att jag skulle ha kvar det :(

Suris är jag nu.


THAT'S LIFE

Godmorgon!
Idag stannade jag hemma från skolan. (Inte bra Malin!!!) ... jag vet.
Men i alla fall, idag ska jag plugga, städa bland mitt smink och mina kläder, var nyss ute med Saga och gick en promenad, hennes energi tar ju aldrig slut!

Sugen på att baka nått, men vet ej om jag orkar. Nått bak tips någon?

Min outfit idag:

Lånat den blå tröjan av Anton, gina tricot linne, och sedan mina jeans tights!
Slapp och go klädsel! :)



Bilder på Saga från veckan och idag <3

NOTHING CAN TOUCH ME

Hejsan!
Igår satt jag barnvakt hemma hos Daniel och Linda, som jag skrev i mitt förra inlägg.
Nattade både Tindra och Alva. Men Alva är ju bara för söt, på natten vid ett ungefär, hör jag att hon gråter, så jag går ner och där står hon upp i sin säng. När jag kommer in i rummet lägger hon sig ner igen. Hon hade tappat sin napp, så fick leta upp den och ge den till henne igen. Så står jag där och pratar med henne en stund -"du kan ju inte bara vakna mitt såhär i natten sötnos" osv. Så ligger den älskade lilla ungen där i sin säng och småler åt mig. Hon är allt för go!

Idag vaknade jag vid 14:00! Herregud, så länge har jag nog inte sovit på år och dar! Men kom inte i säng förräns vid 03:00 - 03:30 igår heller.
Imorgon är det skola, vilket jag inte alls ser fram emot! Vi har iof bara två lektioner imorgon, men det är mina hat ämnen, MATTE & ENGELSKA + vi har typ "läxförhör prov" imån på engelskan, vilket jag helt hade glömt bort. Känner mig inte så pepp på att gå dit imorgon faktiskt..
Jag mår illa och det har jag gjort hela dagen ungefär, konstigt och jobbigt!

Jaja, nu ska jag försöka plugga på mina latinska glosor, typ 160 stycken ska jag kunna tills på torsdag då det stora provet är!
Ni kan få några exempel på latinska växters namn:  chamelacium det är vaxblomma, eucharis det är amazonlilja, hypericum det är johannesört, lilium longiflorum det är vit trupetlilja, narcissius det är påsklilja. ja, va säger ni, det är väl underbart? + vi ska kunna hur alla blommor ser ut!!!

BUHU säger jag bara! - buhu, som Kajsa alltid skriver när hon ska "visa" folk att hon är ledsen genom att "skriva" det. Haha, förstod ni ens den meningen?

Puss sötnosar!


jag vill ha vår!


ALLA (L) DAG

Idag är det den dagen, som någon/några har hittat på för att affärerna ska få tjäna massor utav pengar. Själv anser jag alla hjärtans dag som överskattat. Jag tycker man kan visa sin omtanke och kärlek till den man gillar när man själv vill, och inte på en dag som nån i affärsbranschen har betsämt för att han ska bli rikare.

Idag eller rättare sagt ikväll, ska jag passa Alva och Tindra. Daniel och Linda ska ut, så man får ju ställa upp! Men det är bra, det kommer ändå bara sova under tiden, så jag ska sitta vid tv:n och vräka i mig popcorn och godis!

Jag vill att min beställda "kofta" ska komma nu, men den som väntar på något gott ...


Söta lilla Tindra som inte ens är 1 år på bilden! <3



och söta lilla Alva för ungefär 1 månad sen. <3

DU MÅSTE FINNAS

Jag sitter och tänker tillbaka på allt jag egentligen gått igenom i mitt liv. Om hur mkt jag redan fått vara med om, och jag är bara 17 år. Jag har vart med om saker andra som inte vart med om det inte kan föreställa sig hur det känns.

Jag har så mycket minnen, så många bilder i mitt huvud, som ett barn, (som jag var då när allt hände) egentligen inte ska få ha.
Ett barn ska få springa omkring vara lyckligt och bara leva livet. Men redan när jag var 8 år, slogs min värld samman, jag kunde innte vara det där lyckliga och glada barnet längre. Flera år led jag, jag kunde inte ens sova på nätterna, jag fick äta mediciner så jag överhuvudtaget somnade, hur normalt är det för ett barn på 8 år, som ska ha hela livet framför sig, och ska ha glada och roliga minnen med sig från sin barndom? Min barndom varade bara i 8 år, för efter den hemska dagen, var min barndom över. Jag visste vilka fruktansvärda saker som kunde inträffa och jag visste exakt hur ont det gjorde. Jag kunde inte gå tillbaka och bara vara ett barn, jag var tvungen att försöka bygga upp mig själv, mot mer kommande händelser, för vem vet när de kommer? 
Jag är så ledsen och arg att detta skulle drabba just mig, min familj. Varför skulle vi få vara med om något sådant här? Vad har vi gjort för ont? Jag har så mycket hemska och fruktansvärda minnen och bilder i mitt huvud, ni anar inte.

Men det jag ville komma fram till här, det var att när jag satt och tänkte på allt detta så ansåg jag mig själv som en jävligt stark människa, som har gått igenom allt detta. Jag har klarat mig, jag har byggt upp mig själv, till hon jag är idag. Jag har vart med om en av de hemskaste sakerna som någonsin kan inträffa i en människas liv, och jag har klarat det!
Jag är en jävligt stark människa, det må jag säga!

jag är stolt över mig själv.

ett ego inlägg kan tänkas, man sitter och berömmer sig själv, men jag fick bara den känslan; att fy fan va duktig och stark jag är!

OYEES

Idag åkte jag till allum med mamma. Vi råkade stöta på mormor där med, trevligt.
Jag var ju ute efter en väska och ett par skor, men inget utav det fann jag. Köpte mig istället en kjol, ett par tights som ser ut som jeans, foudation och strumpor, bilder längre ner!

Mamma fick köpt sig en skinnjacka, as snygg! Som det var jätte mycket rea på, och ett par AS tajta jeans som jag tvinga henne att köpa. De va knappt så hon kunde knäppa dem, men så ska det vara! Haha, sedan köpte hon även ett par till byxor. Så det var verkligen en givande shopping dag, trots att jag inte fann det jag sökte, hah! :)

Betsällde precis hem en "kofta" som jag såg inne på HM idag, men den fanns inte i min storlek där, så jag beställde den på datan nu istället. Den är finare i verkligheten :)



1 bilden: Kjolen
2 bilden: allt jag köpte
3: den beställda koftan

SPOLA TILLBAKA

Varför är det alltid så? Man tror att man ska ha värsta härliga lovet, och hitta på en massa kul. En vecka låter ju så länge, men här sitter man nu och hela veckan har gått och nu är det bara helgen kvar utav lovet. Vart tar dagarna vägen?

Men idag ska jag ta tag i mitt liv, jag ska försöska få med mamma till allum, så ska jag leta skor och väska där. Får hoppas att jag hittar något utav det i alla fall. Jag är i stoort behov!

Uppdaterar kanske senare. Puss!

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv




MIN OCH KAJSAS KONVERSATION OM (9c)

- Malin Linnér ' säger:

att va i skolan va ju fan kul!

då asså


kajsa mattsson säger:

aa

haha asså

jag kmr ihåg

när dom spela in viedon

american idol

SARA SJÖNG

jätteseriöst

hahhaha där

dör

o eddy


- Malin Linnér ' säger:

fy fan va kul


kajsa mattsson säger:

typ skrek FUCKING AMAZING

hahaha


- Malin Linnér ' säger:

hahhaha

just de

fy fan va kul

eller när prim skulle spela handikappad

hahahahahahaha

skrattar här för mig själv nu

för ingen fick titta på han, då skulle han ej klara de, men fy fan va kul, vi glodde ändå

åååh

fy fan va grymmt de va


kajsa mattsson säger:

HAAHAHAHA JAG DÖR AV SKRATT

HAHAHAHAHA


- Malin Linnér ' säger:

hhaha, jag med!

han typ dreggla

hahha


kajsa mattsson säger:

hahahhahahahahahhahahah

asså

jahahahah ajg döler

så kmr ajg ihåg


- Malin Linnér ' säger:

hahaha


kajsa mattsson säger:

att ajg ville filma

försökte typ

o då fick han DAMP

verkligen DAMP


- Malin Linnér ' säger:

hahahhaha


kajsa mattsson säger:

BAH OM DU FILMAR KAJASA JAG LOVAR JAG SLÅR SÖNDER DIG

hahaha fna va rädd jha blev


- Malin Linnér ' säger:

nej men när vi stod utanför o va publik och hamed sa de där med välkommen till idol

fan va gyrymt de va

när vi stod där o skrek

och alla glodde på oss tpy 5 pers som stod där o skrek

haha

och vifta


kajsa mattsson säger:

hahahhahah

just de

HAHAHAHHA


- Malin Linnér ' säger:

fy fan va kul vi haft!


kajsa mattsson säger:

haha ja!

kmr du ihåg när gabbe fick damp på oss`?

o vi fick gå ut?

hahah


- Malin Linnér ' säger:

nu känner jag bara jag skulle knna kasta bor tmin nya klass för eveigt och ständigt leva med 9c, för man kände sig verkligen hemma, man kunde göra vad man vill utan att skämmas. jag skulle lätt kunna leva med de personerna i 10 år!

utan problem!


kajsa mattsson säger:

haha!

aa


- Malin Linnér ' säger:

haha, ja, han verkligen dampa sönder på oss !

VI KUNDE BLI ARGA PÅ VARANDRA, men aså de gjorde inte så mkt, det är som hemma man bråkar sen går de över av sig själv typ, och man vet ändå att man e älskad och omtyckt

eller hur man ska säga!

kajsa mattsson säger:

aa


- Malin Linnér ' säger:

underbart va de


kajsa mattsson sa (23:50):

HHAHA AMLIN

kmr du ihåg

när jag ville ha min väska

jag var tant


kajsa mattsson sa (23:51):

o du bah la in svenska mit ti a,llt

hahahaha dör


- Malin Linnér ' säger:

haha, varsegod


kajsa mattsson säger:

hahahahha just de

fyfan va kulk det va


- Malin Linnér ' säger:

hahahahha

jag fick öl på mig


kajsa mattsson säger:

hahhaajjajajajajajajjahhahahahahahhahahahah


- Malin Linnér ' säger:

eller när sara hoppade på Martin angående nån börst mobbning som hade skett på lunnaskolan


kajsa mattsson säger:

just de


- Malin Linnér ' säger:

fy fan va kul de va, vi hade dennis då, han visste inte va han skulle säga, haha!


kajsa mattsson säger:

bröst?

HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

JAG DÖR SERIÖST


- Malin Linnér ' säger:

hahahahah


kajsa mattsson säger:

hon bah: JO JAG BLEV MOBBAD

typ?


- Malin Linnér ' säger:

haha aah, och va as seriös, Martin bara; nej vadå?

haha, as kul va de!!


kajsa mattsson säger:

hahahahahhahaha

- Malin Linnér ' säger:

hahhaahaa


kajsa mattsson säger:

hennes *slå näven i bordet håll käften moments*

jävla skit vad jag saknar

allt

INTE bara skolan

men kmt av den

att umgås med människor som jag alödrig träffar längre

allt har förändrats så jävla mkt

till bra och dåligt

buhu...


- Malin Linnér ' säger:

jag håller med dig, allt är inte alls de samma längre, jag kände verkligen att 9c va min andra familj. vi fanns dör för varann, bårkade, hade kul ihop, gick igenom saker tillsammans, vi kämpa ihop eller hur man ska säga. och jag saknar verkligen människorna jag knappt träffar längre!!!

fy fan, jag gråter typ jag älskade 9c!


FÖDELSEDAG

Idag fyller jag 17 år! :)
Än så länge har jag fått pengar och typ spa saker. Klockan 18 kommer släkten!

Jag var påhittig idag, det har hängt en vit kjol i min gaderob i flera år, den ska gå typ ända ner till fötterna, men jag har aldrig användt den. Idag kom jag på den ultimata lösningen, jag satte ett skärp i mindjan och använder den som en klänning istället. supersöt är den! Ska ha den nu på kalaset, skiter att det är somrigt ;)


MY DAY

Hej!
Idag (trots min onda fot och eviga haltande) åkte vi till Partille för att byta in ett halsband mormor hade köpt till Saga, för det var för stort. Vi åkte till 3 zoo affärer innan vi hittade ett nytt fint och passande halsband till henne. Det blev ett rött med små detaljer på, superfint! Där inne hittade vi även en reflex "tröja" till hundar, som vi också köpte, eller vi och vi, mormor betalade, hah! Hon är ju kär i Saga, bokstavligt talat! :)
Folk glodde en aning på mig idag, när jag gick där i mina uggs och haltade mig fram (de enda skorna jag kan ha just nu, för de andra skorna slutar precis där såret är, underbart, eller hur?)

Här kommer bilderna på "tröjreflexvästen" och halsbandet:


Jag skulle egentligen åkt till vårdcentralen idag med mitt sår, men när mamma ringde dit imorse för att boka tid så sa de att de inte tar emot sånt här, jag får åka in till axes akuten om jag ska få någon vård. Okej, tack för den?
Jag orkar väl fan inte sitta på ett sjukhus i 84783 timmar för att de bara ska kolla på det, och sen typ bara skicka hem mig? Nej, så jag sket i det. Jag får hoppas att det slutar blöda snart och att det sakta men säkert börja läka. För på nått sjukhus sitter jag då minsann inte, timme efter timme!

Jag, och jag & Saga idag:



SOMETHING BEAUTIFUL

Halloj!
Idag har jag inte gjort någonting, men tanke på att jag bara haltar mig fram :(
Åt kebabrulle förut, gud som jag längtat efter det, supergott var det i alla fall.
Sitter här nu och försöker överföra ett videoklipp från i fredags till facebook, de verkar gå sådär, får hoppas på det bästa! Det video klippet jag ladda upp idag med Martin, Mattias och dem som dansa, jag blir verkligen glad så fort jag ser på det, så underbart, hah!

Nu ska jag, mamma och Mattias se på Bäck och riktigt mysa till det.


här får ni en osminkad bild på mig som är tagen för 2 år sedan ungefär.
det var denna bild jag invigde mitt första inlägg här på bloggen med, så ja, ni förstår ju att bilden är gammal ;)

SVIMMA

Igår kom ju som sagt Kajsa hem till mig, vi hade de mysigt, vi skulle försöka dygna men båda däcka 10 i 3.

Imorse när jag skulle gå ut från friggeboden (vi sov nämligen där ute), så råka jag trampa på värsta typ stålgrejen utanför dörren, och de högg ett hack i min fot typ  vid hälsenan, de gjorde så jävla ont.
Sprang in och satte mig på toan för jag va så himla kissenördig, blodet bara forsa, så kom mamma in på toan så sa jag att jag nog svimmar snart, för jag kände hur de svartna framför ögonen, men hon bara; nejdå. Och efter de däcka jag. Vakna upp på golvet med huvudet i mammas famn och mådde as kasst. Jag hade visst ramlat av hela toan och fallit rätt ner på golvet, och vart likblek i ansiktet och mina ögon hade bara snurrat omkring. Tog en halvtimme att överhuvudtaget kunna sätta mig upp igen.
Sen fick vi tvätta såret och sätta plåster på, och nu kan jag inte ned gå på den foten, typ haltar :( fick byta plåstret nu till ett förband, för plåstret hade blött igenom, och det är typ ett djupt hack rätt in vid hälsenan, tur att den ej gått av iaf alltså hälsenan.

Usch trodde aldrig jag skulle svimma någonsin i mitt liv, men nu har jag gjort det och mamma fick panik när jag gjorde det. Nej fy och usch, aldrig mer igen!

Nu har Kajsa åkt hem i alla fall och idag vet jag inte vad jag ska göra :(


KAJSA

Igår hade jag middag här hemma med Helen, Kajsa & Johanna. Vi åt god mat och spelade spel och umgicks, Mysigt var det! jag fick ett par as snygga trosor och typ en nagelkit sak av Kajsa och Johanna, och ett jätte fint arband av Helen, älskar det!

Nu ska Kajsa ta 9 bussen hem till mig och jag ska möta henne med Saga, det typ duggar ute, usch och fy, men vi ska försöka dygna, lycka till till oss ;) Hah.





NU SKA JAG ALLT MYSA TILL DET

Nu har vi vart ute med Saga jag och mamma. Svin kallt ute verkligen! Men skönt att inte ha det över sig mer.
Jag har lagt ner pluggandet nu, orkar helt inte, (vart har skolmotivationen tagit vägen?!)
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och stå där inne läääänge för att sedan krypa ner i soffan med en filt, äta mina egen gjorda hallongrottor och dricka energidricka, framför det okända på tv4+.

När väl onsdagen är slut, känns de som att det går otroligt fort till det blir fredag, tycker jag i alla fall. Och det är ju posetivt.
Puss!


HALLO I STUGAN

För Ericas skulle uppdaterar jag, för hon fyller år idag! Grattis vännen! Om en vecka är det min tur att bli 17 ;)

Idag gjorde vi näbbkäppar i skolan och näbbbuketter i skolan. Det är för de små barnen (2-7 åringar) som ska vara med på bröllop. Killar ska hålla i en dekorerad  käpp som är i deras storlek och tjejer ska hålla i mindre små buketter. Det blev jätte sött iaf! Läger ut ett foto på käppen jag gjorde någon annan dag.

Imorgon har jag TVÅ prov. Usch, det ena i försäljning och service och de andra i svenska!  Handlar om lagar, och en jävla massa i försäljningen och om gudar och teather i svenskan, usch, spyr på det!!

Jag vill flytta hemmifrån, skaffa bil, få ett jobb, tjäna pengar och få barn. Jag vill skapa mitt egna liv, eller börja om eller hur man ska säga. Jag vill börja bygga upp mitt liv nu, på allvar.

På fredag ska Helen, Johanna & Kajsa hit på middag, det ser jag framemot!
Varför har det börjat snöa igen?! Jag blir så trött..
Nu ska jag och mamma ut med Saga, längtar inte, fryser bara när jag tänker på det, USCH.

Jag vill bara krypa ner i en famn och ligga där ett tag .. och bli varm.


RSS 2.0