IM SO SORRY, I REALLY MEAN IT

Hej, och förlåt alla för att jag ej uppdaterat på länge! Fan va alla ska klaga över det, hah. Men tack att ni typ, bryr er om min blogg, hah!

Igår började jag praktisera på trädgårdsforum, jag fick stå och snitta blommor i 7 timmar! (mellan 9:00 och 16:00) inte så jävla kul om man säger så.. Men jag tröstades när jag fick höra att de flesta i min klass praktiserar mellan 10:00 - 18:00, hah!
Idag var det nationella i matte vid 12:00-14:00, så jag slapp att gå till min praktik idag, jag tackar min handledare för det! Så jag gjorde provet på 40 minuter sedan åkte jag hem igen, men jag tyckte provet var svårt faktiskt..  På bussen hem träffade jag på Eddy, alltid kul att träffa någon från ens gamla klass!
Imorgon blir det praktik igen, men på torsdag och fredag ska jag vara ledig, för det ska man vara om man går i skolan, men vet inte riktigt hur jag ska säga de till praoplatsen imorgon?, "jag kommer ej på torsdag och fredag för vi är lediga i skolan då", så kan man ju ej säga? ÅHH, jobbigt och pinsamt kommer det bli imorgon, men det är bara att bita ihop!

Jag vill att min praktik ska vara slut nu, JAG VILL HA SOMMARLOV!

Imorgon, eller ja inatt vid 04:00 kommer mormor hem från turkiet, jag har saknat henne massor denna veckan hon vart borta, typ såhär det kommer kännas när hon är död ... hon får inte dö! 
Plus att hon är sjukt saknad! Vad jag upprepar mina saker mycket idag? Jaja..

MIN ÄLSKLING

Idag kommer Kajsa hem från New York, eller ja, hon är redan hemma :D:D:D
Underbart, fan va jag saknat henne, min lilla sockertopp!! <3


RSS 2.0