ge mig kraft

Jag har försökt dra ett sträck över allt det här nu, för jag orkar inte med det mer.Men det var lönlöst försökt (ångrar nästan att jag försökte) Nu har ni valt, det är såhär ni vill ha det. Och det är så ni ska få det. Det var trevligt så länge det vara, ni var mina kompisar som betydde mycket för mig, men nu är allt tydligen över. Jag har försökt nu.


Kommentarer
Postat av: Helen

Jag kan ju bara säga att ifall du menar mig med där så har jag aldrig ens det minsta påstått att jag inte vill vara vän med dig mer. Jag har blivit inblandad i detta utan att ens vara den minsta del i det. Jag tycker bara det är fel överhuvudtaget. Vi alla borde sätta oss ner och prata. för du verkar vara den enda som vill ha det uppdelat.

2008-03-04 @ 23:14:45
URL: http://Heln.blogg.se
Postat av: Johanna Stomberg

Malin. det är ingen som gett upp ännu. det är bara du. Ingen av oss vill ha det så här. Vi ska sluta nian och det ska vi göra med ett leende TILLSAMMANS. inte i uppdelade grupper. Så ska de vara och så kommer det bli. håller med Helen. vi sätter oss ner och pratar och löser allt detta nu för vi kan inte ha de så här längre.

2008-03-05 @ 07:03:40
URL: http://Http://Johannastomberg.blogg.se
Postat av: Malin

Skrev inte jag i mitt blogg inlägg, att jag ville få detta löst? Då tyder ju inte det på att jag vill ha de uppdelat, eller?

2008-03-05 @ 11:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0